Üdvözöljük a

Kétszer több az Agrár Széchenyi Kártya | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kétszer több az Agrár Széchenyi Kártya

Szerző: Mintál Erika | 2016. november 18.

Mohácson és térségében megduplázódott a Széchenyi Folyószámlát igénylő vállalkozásokhoz képest az Agrár Széchenyi Kártyát igénylő, mezőgazdasági tevékenységet folytató vállalkozások száma.

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díj-támogatásban részesített hitelkonstrukció, amely a vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjaira adhat megoldást.

 

Az Agrár Széchenyi Kártya a mezőgazdasági szektorban dolgozó vállalkozások részére kialakított, kedvezményes feltételrendszerű, állami kamat- és kezességi díjtámogatású hitelkonstrukció.

 

A kamara mohácsi ügyfélszolgálatát az első háromnegyed évben kétszerannyi agrárvállalkozó kereste fel hiteligénylésével, mint a gazdaság más szektorában dolgozó vállalkozás. Az agrár kártyát igénylők száma, a helyi irodára vetítve, az előző évhez képest harmadával emelkedett, míg a folyószámlát igénylők száma stagnált. Az agrár vállalkozások körében a piacon lévő más hiteltermékekhez képest, főként alacsony kamatozása miatt  kedvelt ez a hitelkonstrukció.

 

További információ a fenti hitelkonstrukciókról illetve a Széchenyi Kártya Program többi hiteltermékeiről a kavosz.hu weboldalon található.

Kapcsolódó anyagok: