Üdvözöljük a

Mi a Pálya Mohácson? | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mi a Pálya Mohácson?

Szerző: Mintál Erika | 2014. október 17.

Huszonhét kiállítóval került megrendezésre Mohácson, a Széchenyi Ifjúsági Centrumban csütörtökön, az általános iskola végzős diákjainak szóló pályaválasztási kiállítás és szakmabemutató.

A Baranya Megyei Kormányhivatal(BAMKH) Munkaügyi Központja által szervezett pályaválasztási rendezvénysorozat részeként, a BAMKH Mohács Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége által szervezett mohácsi kiállításon megközelítőleg 600 diák vett részt. A középfokú iskolákban továbbtanulni szándékozó fiatalok, szüleik és pedagógusaik a kiállításon helyi, megyei és regionális középfokú oktatási intézmény bemutatóját, valamint a rendőrség, honvédség, és a Hauni Hungária Gépgyártó Kft. szakmabemutatóját láthatták.

 

A Kamara pályaválasztás előtt álló diákok megfelelő döntés hozatalához, a szakmatanulás széleskörű lehetőségeinek megismertetésével nyújt segítséget. “Nyitott kapuk” programsorozata keretében a kamara, a továbbtanulni szándékozó diákok számára, - előzetes jelentkezés alapján - ingyenes üzemlátogatásokat szervez.