Sikeres volt

Szerző: Mintál Erika | 2017. május 17.

Szakmákat bemutató újabb kiállítás megrendezése, szakmai program összeállítása, a vállalkozókat érintő aktuális problémák, valamint nyelvi képzés indítása voltak a fő témái a kamara mohácsi elnökségének tegnap megtartott ülésén.

A Duna Irodaházban tegnap megtartott ülésén értékelte mohácsi testület, az áprilisban megrendezett „Szakmák éjjel-nappal” elnevezésű kiállítást, melyet a vállalkozások és az iskolák képviselői által küldött visszajelzések alapján, sikeresnek ítélt.

A beérkezett vélemények és javaslatok alapján, a testület őszi ülésén tárgyalja a következő évi rendezvény megvalósításának tervezetét.  

 

A továbbiakban városi elnökségek találkozójának, szakmai programjának részleteit dolgozta ki a testület, valamint a vállalkozások részéről a hulladékszállítási díjjal kapcsolatban beérkezett panaszokat tárgyalta. A kamara említett probléma megoldása érdekében, felveszi a kapcsolatot a szolgáltatóval.

 

A mohácsi testület az önkéntes kamarai tagok részére angol nyelvtanfolyam szervezését tervezi, melynek részleteit őszi ülésén tárgyalja.