Szakképzett munkaerőre lenne szüksége?

Szerző: Mintál Erika | 2017. február 3.

A kamara kiemelt feladatának tekinti a megye gazdasági vállalkozásainak a megfelelő utánpótlás biztosítását azáltal, hogy segíti a fiatalok pályaválasztását. A mohácsi elnökség kezdeményezésére szervezés alatt áll, egy vállalkozói megjelenésnek lehetőséget adó, pályaválasztási rendezvény, melyen megoldást keresünk a kifejezetten helyi munkaerő problémákra.

Ön is munkaerő problémákkal küzd? A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt feladatának tekinti a megye gazdasági vállalkozásainak a megfelelő utánpótlás biztosítását azáltal, hogy segíti a fiatalok pályaválasztását.

 

A kamara mohácsi elnökségének kezdeményezésére a mohácson és térségében megoldást keresünk a kifejezetten helyi munkaerő problémákra. A kamara segítséget tud nyújtani abban, hogy a fiatalokat a helyi igények szerint orientálja.

 

Szervezés alatt áll egy vállalkozói megjelenésnek lehetőséget adó pályaválasztási rendezvény, ahol Ön is bemutatkozhat.

Közös célunk érdekében olyan rendezvényt kell megvalósítanunk, ahol a pályaválasztás előtt álló általános iskolás fiatalok érdeklődését felkeltjük az Ön által is képviselt szakma iránt. Ehhez arra van szükség, hogy interaktív módon, testközelből ismerkedhessenek meg gépekkel, eszközökkel, alapanyagokkal, folyamatokkal a gyerekek.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, jelezze részvételi szándékát az alábbi elérhetőségeken, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot további egyeztetések céljából.

 

További információ:

Mintál Erika

emintal@pbkik.hu

+36 20 344 5004