Üdvözöljük a

Szakmák Napja Mohácson | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szakmák Napja Mohácson

Szerző: Mintál Erika | 2018. április 6.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a tavaly nagy sikerrel Mohácson megrendezett „Szakmák éjjel-nappal” című kiállítása után, idén is megszervezi interaktív szakmabemutató rendezvényét. Ebben az évben a kamara mohácsi testülete, társzervezőkkel és az előző évhez hasonlóan helyi vállalkozások részvételével április 20 – án „Szakmák Napja” címmel rendezi meg a kiállítást.

A rendezvény célja a helyi fiatalok pályaválasztási döntésének segítése, a tanulók orientálása a helyi vállalkozások számára leginkább keresett szakmák felé.

Az eseményre elsősorban az általános iskolák 6-7 osztályosait várják a szervezők április 20-án 9.00-16.00 óráig a Marek Sportcsarnokban (Mohács, Deák tér 3.).

 

Program:

  • 20 helyi vállalkozás kiállítása a helyi hiányszakmákról
  • Próbáld ki! Szereld össze! Mindent a kéznek! - interaktív szakmabemutatók
  • Legyél sikeres! - fiatal példaképek
  • szakmai tájékoztatók
  • vizuális pályaválasztás - szakmákról, szakmák hazai és nemzetközi versenyeiről, sikeres szakemberekről

 

Együttműködő partnerek: Reiso Hungária Kft., HVS-Bau Kft., Mecsek Élelmiszer és Vegyiáru Kereskedelmi Zrt., 5 Íz Kft., Korrekt Kft., Kálóczy Kft., Gráf Trans Bt., Szabados Gábor, Mohács-Hő Kft., Lakatos László, Stang Bádogos Kft., Axiál Kft., Terrán Kft, Mohácsi Computer System Kft., M-Protech Kft., SH-Bau Kft., Szava Bt., Szekeres Cukrász Kft.,

Mohácsi Kórház, Pécsi Szakképzési Centrum Mohácsi Radnóti Miklós Szakgimnáziuma és Szakképző Iskolája, Mohács és Vidéke Ipartestület, Mohácsi Torna Egylet 1888.

 

További információ: Mintál Erika kamarai mohácsi irodavezető 20/344 5004