Üdvözöljük a

Telephelyfejlesztésre nyertek pénzt mohácsi vállalkozók | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Telephelyfejlesztésre nyertek pénzt mohácsi vállalkozók

Szerző: Mintál Erika | 2014. augusztus 15.

A már működő kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése céljából a meglévő telephelyük fejlesztését vagy új létrehozását szolgáló támogatásra nyújthattak be pályázatot idén február végéig. Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett DDOP projekt keretében, Mohácsról hat pályázó kapta meg, ütemezett munkáikhoz a támogatást.

A „Telephelyfejlesztés a területi kohézióért" című programban 10-től 60 millióig lehetett igényelni a hozzájárulást, aminek a mértéke a beruházás teljes költségét a középvállalkozások esetében 50 százalékban-, a mikro- és kisvállalkozásoknál pedig a 60 százalékát fedezi.

 

A mohácsi vállalkozók sorában két vállalkozás maximális, 60 milliós hozzájárulást kapott telephelyfejlesztésre.

Kamarai tagunk a GRÁF TRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. egyike ezeknek. Az 1964. óta működő kezdetben lovaskocsis fuvarozással foglalkozó családi vállalkozás, mára tehergépkocsikkal, földmunkagépekkel, gépkölcsönzővel, számos további szolgáltatással és az építőanyagok igen széles skáláját kínálva áll az építkezők rendelkezésére. 2011. tavaszán nyitották az új telephelyünket az Ipari Parkban, ahol 12.000 négyzetméteren dolgoznak.

 

Az elnyert támogatáshoz gratulálunk, munkájukhoz, további sok sikert kívánunk.

 

 

Forrás: Önkormányzati Hírek