Üdvözöljük a

Testületek találkoztak Mohácson | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Testületek találkoztak Mohácson

Szerző: Mintál Erika | 2017. november 29.

Tegnap délután tartotta összevont ülését a kamara Kereskedelemfejlesztési Bizottsága és Mohácsi Elnöksége, önkéntes kamarai tagunk, a Gráf Trans Bt telephelyén.

A vendéglátó részéről Gráf Antal, a cég immár harmadik generációs képviselője, mutatta be az 1964 óta működő vállalkozás történetét. A Kereskedelemfejlesztési Bizottság részéről Schmidt Enikő kereskedelemfejlesztési osztályvezető, tartott tájékoztatót a jelenlévő testületi tagoknak.

 

A Mohácsi Elnökség elnöke, Kiss Ferenc a helyi testület 2017 évi munkájáról tartott beszámolót a jelen lévő bizottsági tagok és hivatali munkatársak részére.

Ismertetőjében elmondta, a mohácsi elnökség idén tavasszal egy nagysikerű szakmabemutató rendezvényt, ősszel pedig a kormányhivatal foglalkoztatási osztályával közösen szakmai napot bonyolított le, valamint a városi elnökségek találkozójának is házigazdája volt. Megemlítette továbbá, a mohácsi testület a kamarai tagdíjszabályzat felülvizsgálatát, és a tanulót foglalkoztató vállalkozások érdekében, a helyi adórendelet módosítását is kezdeményezte.

A testület elnöke következő évi tervekkel kapcsolatban elmondta, tervezik üzleti közösség építését, ennek érdekében Bólyban szeretnének egy kihelyezett ülést tartani, valamint 2018-ban is szeretnék megrendezni szakmabemutató rendezvényüket.

Az összevont testületi ülés zárásaként a résztvevők, a vendéglátó telephelyét tekintették meg.