Üdvözöljük a

Vélemények | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vélemények

Szerző: Mintál Erika | 2017. május 4.

A közelmúltban Mohácson megrendezett „Szakmák éjjel-nappal” elnevezésű rendezvényen tapasztaltakról kérdezte a résztvevő vállalkozásokat és iskolákat a kamara mohácsi elnöksége. A visszajelzések alapján az idén első alkalommal megrendezett szakmabemutató kiállítás sikeres volt.

Néhány kérdésből álló kérdőív kitöltésére kérte a kamara mohácsi elnöksége a kiállításon megjelent vállalkozókat és a részt vett iskolák képviselőit. A visszaérkezett vélemények alapján mind a vállalkozók, mind a látogatók hasznosnak ítélték a rendezvényt. Sőt, lehetőség szerint a következő évben is részt vennének ilyen témájú kiállításon.

 

A rendezvényen résztvevő diákok is kitölthettek egy pályaválasztási TOTO-t, melyen megkérdeztük melyik szakma tetszett a legjobban. A kiállításon részt vett gyerekek körében a népszerűségi lista első három helyezettje a pék, a cukrász és az eladó szakma végzett.

 

A beérkezett véleményeket és javaslatokat mohácsi testület, következő ülésén összegzi és értékeli, mely alapján megvizsgálja a következő évben is megvalósítható-e hasonló rendezvény.