Üdvözöljük a

Megújuló energia projekt kivitelezése – tréning magánszemélyek részére 2014. | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
 

Megújuló energia projekt kivitelezése – tréning magánszemélyek részére 2014.

Szerző: Schmidt Enikő | 2014. március 4.

A megújuló energia felhasználása egyre nagyobb teret nyer a mindennapokban a magánháztartások szintjén is. A beruházás tervezése, kivitelezése, finanszírozása, megtérülése, komoly és sokrétű szaktudást igényel annak érdekében, hogy sikeres, működő és minél hamarabb megtérülő projektünk legyen. Ezt a folyamatot kívánja támogatni a Kamara a képzéssel, melynek során a résztvevők részletes tájékoztatást kapnak, hogy felelős döntést tudjanak hozni a beruházással kapcsolatban.

A képzés rövid tematikája:

  • az aktuálisan elérhető pályázati (KEOP és egyéb) lehetőségekről
  • a megújuló energetikai rendszer mibenlétéről, működéséről, kivitelezésének részleteiről, engedélyezésének folyamatáról, idő- és pénzügyi hátteréről
  • a kivitelezés és fenntartás finanszírozási lehetőségeiről
  • gyakori problémákról, melyek megelőzése nagyban elősegíti a projekt sikerességét, és csökkenti a sikertelenség kockázatát

A képzés célcsoportja:

 

A képzést olyan magánszemélyeknek vagy vállalkozásoknak szánjuk, akik magán- vagy vállalkozásuk céljára használt ingatlanuk energetikai korszerűsítését, energetikai költségeik minimalizálását vagy racionalizálását tervezik.

 

A részvétel feltételei:

A képzésre jelentkezhet magánszemély, és minden önkéntes kamarai tagvállalkozás, vagy Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamaránál regisztrált vállalkozás.

 

 

A vizsga formája: -

 

A képzés óraszáma, időtartama, ütemezése: 6 óra

 

A képzés tervezett időpontja:

A képzést 15 fő jelentkezése esetén indítjuk, a jelentkezés az alábbi e-mail címen folyamatos.  Amint elérjük a várt résztvevő számot, kiértesítjük a jelentkezőket a képzés indulásának időpontjáról, akik ekkor már a képzés dátumának ismeretében megerősítik válasz e-mailben részvételi szándékukat.

 

A képzés tervezett helyszíne/i: Pécsi kereskedelmi Központ, Majorossy I. u. 36. 505-ös terem

 

A képzés díja: 8 000 Ft regisztrált kamarai vállalkozások részére, 5 000 Ft magánszemélyek és önkéntes kamarai tagok részére, mely magában foglalja az oktatók, tananyag/oktatási segédlet, terem, technika, büfé költségét.

 

Jelentkezési határidő:

Jelentkezés ezen az e-mail címen folyamatos: eschmidt@pbkik.hu

Amint elérjük a várt résztvevő számot, kiértesítjük a jelentkezőket a képzés indulásának időpontjáról. Ennek visszaigazolása esetén, 2 000 Ft előleg befizetésével véglegesítjük a regisztrációt, mely nem visszafizetendő lemondás esetén.

 

Kapcsolattartó neve, beosztása: Schmidt Enikő - projektmenedzser

 

Kapcsolattartó elérhetőségei: +36 72 507 164 eschmidt@pbkik.hu