Üdvözöljük a

Nemzetközi partnerkeresés - tréning | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
 

Nemzetközi partnerkeresés - tréning

Szerző: Schmidt Enikő | 2014. március 3.

A nemzetközi piacon való megjelenést tervező vállalkozások igen kis mértékben használják ki az Enterprise Europe Network hálózat ingyenesen elérhető partnerkereső adatbázisait. Sokszor találkozunk olyan vállalkozókkal, akik éves díjat fizetnek hasonló, de szinte soha nem működő szolgáltatásokért.

Fel kell számolni az illúziót, hogy a vállalkozó helyett egy „ügynökség” talál majd megfelelő partnert. Hálózatunk ehhez a szolgáltatáshoz való hozzáférést ingyenesen biztosítja. A rendszer használatához elengedhetetlen a vállalkozásban az angol nyelvtudás, így a képzést azoknak szánjuk, akik megfelelő szinten bírják az angol nyelvet, csak ilyen kolléga jelentkezését fogadjuk el.

 

A képzés rövid tematikája:

A résztvevőknek a gyakorlatban bemutatjuk a

  • a Pécsi Iroda nemzetközi partnerkereső adatbázisának – POD - alkalmazását, használatának módját (ezzel 52 ország 600 irodájának üzleti ajánlatait láthatják)
  • a partnerkeresésre alkalmas ajánlati/keresési profil megírását, fontos tudnivalókat
  • a rendszer további automatikus használatát, ennek lehetséges kimeneteit
  • gyakori problémákat, melyek megelőzése nagyban elősegíti a nemzetközi partnerkeresés sikerességét, és csökkenti a sikertelenség kockázatát

A képzés célcsoportja:

A képzést olyan vállalkozásoknak szánjuk, akik tevékenységüket szeretnék külföldre is kiterjeszteni, termékeikkel másik országban is megjelenni, és piaci ismereteiket a nemzetközi partnerkereső rendszerekből kinyerhető információkkal is szeretnék bővíteni.

 

A részvétel feltételei:

A rendszer használatához elengedhetetlen a vállalkozásban az angol nyelvtudás, így a képzést azoknak szánjuk, akik megfelelő szinten bírják az angol nyelvet, csak ilyen kolléga jelentkezését fogadjuk el.

A képzésre jelentkezhet minden önkéntes kamarai tagvállalkozás, vagy Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamaránál regisztrált vállalkozás.

 

A vizsga formája: -

 

A képzés óraszáma, időtartama, ütemezése: 4 óra

 

A képzés tervezett időpontja: A képzést 15 fő jelentkezése esetén indítjuk, a jelentkezés az alábbi e-mail címen folyamatos.  Amint elérjük a várt résztvevő számot, kiértesítjük a jelentkezőket a képzés indulásának időpontjáról, akik ekkor már a képzés dátumának ismeretében megerősítik válasz e-mailben részvételi szándékukat.

 

 

A képzés tervezett helyszíne/i: PBKIK 505-ös terem

 

A képzés díja: 2 000 Ft + Áfa regisztrált kamarai vállalkozások részére, díjmentes az önkéntes kamarai tagok részére, mely magában foglalja az oktatók, tananyag/oktatási segédlet, terem, technika, büfé költségét.

 

 

Jelentkezési határidő: Jelentkezés az alábbi e-mail címen folyamatos: eschmidt@pbkik.hu

Amint elérjük a várt résztvevő számot, kiértesítjük a jelentkezőket a képzés indulásának időpontjáról. Ennek visszaigazolása esetén, 1 000 Ft előleg befizetésével véglegesítjük a regisztrációt, mely nem visszafizetendő lemondás esetén.

 

Egyéb tudnivalók a képzésről: A képzést minimum 15 fő jelentkezése esetén indítjuk.

 

Kapcsolattartó neve, beosztása: Schmidt Enikő - projektmenedzser

 

Kapcsolattartó elérhetőségei: +36 72 507 164 +36 20 361 2844 eschmidt@pbkik.hu