Üdvözöljük a

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel akár 100 %-os hiteldíj-támogatással* | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel akár 100 %-os hiteldíj-támogatással*

Szerző: Marton Judit | 2016. szeptember 22.

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel akár 100 %-os hiteldíj-támogatással* már a fagykárt elszenvedett agrárvállalkozások részére is! A fagykárt szenvedett és a jogosultsági feltételeknek megfelelő agrárvállalkozások részére magasabb összegű (akár teljes) hiteldíj-támogatás**jár az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében 2016. november 30-áig létrejött hitelügyleteik teljes futamidejére***.

Akár:

  • 100% kamattámogatás
  • 100% kezességi díjtámogatás
  • 100% kezelési költségtámogatás
  • 100% költségtámogatás (pl. bírálati, regisztrációs, közjegyzői, értékbecslési díj)

 

A vonatkozó rendeletben meghatározottak szerint Önnek - a „fagykáros” jogosultsági feltételek fennállása esetén - most lehetősége van az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében olyan folyószámlahitelt igényelnie, amelyhez az állam akár 100%-os kamat-, kezességi díj-, illetve kezelési költségtámogatást, valamint egyéb költségtámogatást biztosít a rendelkezésre álló szabad támogatási keret függvényében legfeljebb a Vállalkozás rendelkezésére álló ültetvény minősítésű földterület minden megkezdett hektárja után 500 000 Ft igénybevett hitelösszegig. (Az e fölötti hitelkeretre a normál Agrár Széchenyi Kártyához biztosított támogatások járnak.)

 

Amennyiben Önnek még nincs Agrár Széchenyi Kártyája, de érdekli vállalkozását egy kedvezményes feltételrendszerű, a vonatkozó rendeletben leírt feltételeknek történő megfelelés esetén akár teljesen kamat-, díj- és költségmentes, legfeljebb három éves futamidejű folyószámlahitel igénybevételének a lehetősége, úgy kérjük, hogy a hitelkérelmi dokumentáció összeállítása előtt forduljon a területileg illetékes Regisztráló Irodáink valamelyikéhez, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a kérelem benyújtásával kapcsolatos további információkkal.

 

Az érdeklődők az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukcióról, azon belül a fenti támogatás igénybevételének feltételeiről részletes tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken kaphatnak:

 

 

  • Pécs: Marton Judit +36 72 507113
  • Mohács: Mintál Erika +36 69 300013
  • Siklós: Nagy Andrea +36 72 351341
  • Szigetvár: Rudics Judit +36 73 310105

 

 

 

 

*A jogosultsági feltételeknek megfelelő vállalkozások pozitív hitelintézeti bírálat eredményeképpen létrejött új hitelügyletei esetén. A jogosultsági feltételeket a KAVOSZ Zrt. mindenkor hatályos Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata (ASZK Üzletszabályzat) mellett a 39/2011. (V.18.) VM rendelet tartalmazza.

 

** A magasabb összegű támogatás a 2016. július 22-ét követően esedékes kamatok, díjak, egyéb költségek tekintetében biztosított.

 

*** A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. Az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció részletes feltételeit és kondícióit az ASZK Üzletszabályzata és azok mellékletei tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a www.kavosz.hu weboldalon.