Üdvözöljük a

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel akár 100 %-os hiteldíj-támogatással* | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel akár 100 %-os hiteldíj-támogatással*

Szerző: Prókai Csaba | 2017. november 20.

A kedvezőtlen időjárás miatt kárt szenvedett és a jogosultsági feltételeknek megfelelő agrárvállalkozások részére magasabb összegű (akár teljes) hiteldíj-támogatás jár az Agrár Széchenyi Kártya ún. „jégkár2” Konstrukciója keretében a 2017. augusztus 8. és 2017. december 31. között létrejött hitelügyleteik teljes futamidejére**.

Akár

  • 100% kamattámogatás,
  • 100% kezességi díjtámogatás,
  • 100% kezelési költségtámogatás,
  • 100% költségtámogatás (pl. bírálati, regisztrációs, közjegyzői, értékbecslési díj.

A vonatkozó rendeletben meghatározottak szerint Önnek - a „jégkár2” jogosultsági feltételek fennállása, pl.:a vonatkozó rendelet szerinti települések valamelyikén, mint székhelyen/telephelyen/fióktelepen történő gazdálkodás (főtevékenység) esetén - most lehetősége van az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében olyan folyószámlahitelt igényelnie, amelyhez az állam akár 100%-os kamat-, kezességi díj-, illetve kezelési költségtámogatást, valamint egyéb költségtámogatást biztosít a rendelkezésre álló szabad támogatási keret függvényében legfeljebb a Vállalkozás rendelkezésére álló ültetvény minősítésű földterület minden megkezdett hektárja után 1 000 000 Ft igénybevett hitelösszegig. (Az e fölötti hitelkeretre a normál Agrár Széchenyi Kártyához biztosított támogatások járnak.)

Amennyiben Önnek még nincs Agrár Széchenyi Kártyája, de érdekli vállalkozását egy kedvezményes feltételrendszerű, a vonatkozó rendeletben leírt feltételeknek történő megfelelés esetén akár teljesen kamat-, díj- és költségmentes, legfeljebb három éves futamidejű folyószámlahitel igénybevételének a lehetősége, úgy kérjük, hogy a hitelkérelmi dokumentáció összeállítása előtt forduljon a területileg illetékes Regisztráló Irodáink valamelyikéhez, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a kérelem benyújtásával kapcsolatos további információkkal.

Az érdeklődők az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukcióról, azon belül a fenti támogatás igénybevételének feltételeiről részletes tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken kaphatnak:

Marton Judit Pécs, jmarton@pbkik.hu, 72/507-113;

Rudics Judit Szigetvár, szigetvar@pbkik.hu, 73/310-105;

Mintál Erika Mohács, mohacs@pbkik.hu, 69/300-013.

 

*A jogosultsági feltételeknek megfelelő vállalkozások pozitív hitelintézeti bírálat eredményeképpen létrejött új hitelügyletei esetén. A jogosultsági feltételeket a KAVOSZ Zrt. mindenkor hatályos Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata (ASZK Üzletszabályzat) mellett a 39/2011. (V.18.) VM rendelet tartalmazza.  
** A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. Az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció részletes feltételeit és kondícióit az ASZK Üzletszabályzata és azok mellékletei tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a www.kavosz.hu weboldalon.

Csatolt állományok: