Üdvözöljük a

Fontos információ DRB-s Széchenyi Kártya birtokosoknak | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Fontos információ DRB-s Széchenyi Kártya birtokosoknak

Szerző: Nagy Eszter | 2015. március 3.

A DRB Bankcsoport tagjainál több mint 400 vállalkozás rendelkezik jelenleg élő Széchenyi Kártya szerződéssel. A SZéchenyi Kártyával rendelkező ügyfeleknek egyszerűsített, ideiglenes eljárásrend keretében van lehetőségük Széchenyi Kártya hitelük más (a hitelkiváltásban részvételi szándékát jelző) hitelintézet által történő egyszerű kiváltására.

 

 

 

  1. Az ügyfelek a regisztráló irodában (kamarai ügyfélszolgálatok, VOSZ irodák) jelezhetik ezen szándékukat.
  2. Első lépésben a regisztráló iroda előminősítést kér az adott ügyfélre a hitelkiváltásban részt vevő - Ügyfél által választott -Hitelintézetnél.
  3. Kedvező előminősítést követően az ügyfeleknek SZK igénylést kell benyújtani a regisztráló irodában, a további adminisztrációt a bankok elvégzik.
  4. Az ügyfeleknek a szokásos igényléssel kapcsolatos feladatokon túl egy, a DRB csoportnál fennálló tartozásáról szóló igazolás beszerzésében kell még közreműködniük. Ezt az igazolást az ügyfeleknek nem szükséges az igényléskor a regisztráló irodában benyújtaniuk, elegendő, ha az új Bank által meghatározottak szerint vagy a hitelbírálat során vagy majd a szerződéskötéskor, folyósításkor a bank rendelkezésére áll.

További információ:


Siklóson - Nagy Andrea +36 20 3619553
Pécsett - Marton Judit +36 72 507113

 

A DRB Bankcsoport SZK hiteleinek kiváltásában minden Hitelintézet érdekelt, az ideiglenes eljárásrendhez csatlakozott Bankok, takarékszövetkezetek köréről folyamatosan tájékoztatjuk a vállalkozásokat.