Üdvözöljük a

Gyakornok foglalkoztatása az AVUS Bt.-nél | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Gyakornok foglalkoztatása az AVUS Bt.-nél

Szerző: Katona Petra | 2015. október 29.

Európai Uniós támogatásnak köszönhetően gyakornok foglalkoztatása és eszközbeszerzés valósult meg Pécsett. Az AVUS Bt. az új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretein belül kiírt „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című, TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2013-0256 azonosítójú, a projekt keretében 1,99 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A pályázatnak köszönhetően az elnyert összegből megtörténhetett a gyakornok bérének és a mentor díjának a kifizetése, valamint eszközbeszerzés is megvalósult.

Az AVUS Bt. a cég meglapítás óta folyamatosan tevékenykedik Pécsett és igyekszik minél magasabb színvonalon kiszolgálni az  ügyfeleik igényeit. A vállalat mindig is szem előtt tartotta, hogy a hozzá fordulók problémáit megoldják, valamint a jelentkező igényeket kielégítsék. A hosszú évek alatt sikerült bizalmat és elégedettséget kivívniuk a piacon, köszönhetően a minőségi munkának, az ügyfelekkel való bánásmódnak és törődésnek.

 

A cégnél nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos és rendszeres tudásfrissítésre, hiszen ennek köszönhetően a legbonyolultabb járműrendszerek javítása, szerelése sem okoz gondot a munkatársaknak, ennek köszönhetően elmondható, hogy az évek alatt sikerült kialakítani egy széles ügyfélbázist, akik rendszeresen felkeresik  céget, ha a járműveikkel valamilyen probléma adódik.

 

Az elnyert pályázatnak köszönhetően kilenc hónapon keresztül lehetőség nyílt gyakornok foglalkoztatására, aki ezáltal elsajátíthatta a megfelelő szakmai tudást, a már megszerzett elméleti tudás mellett a megfelelő mentorálás mellett, mely feladatkört a cég vezetője Lábady Csaba látta el. Emellett lehetőség nyílt új eszközök beszerzésére, melynek köszönhetően a mindennapok munkáját sikerült még inkább zökkenő mentesebbé tenni.

 

Az elnyert pályázat számos pozitív hozzáadott értéket generált a vállalkozás számára, ezért a jövőben ha ismételten alkalom adódik hasonló jellegű projekt megvalósítására, minden bizonnyal élni fognak a kínálkozó lehetőséggel.

 

 

 

Csatolt állományok: