Üdvözöljük a

Hatékony marketing megoldásokra vágynak a dél-dunántúli vállalkozók | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hatékony marketing megoldásokra vágynak a dél-dunántúli vállalkozók

Szerző: Katona Petra | 2018. augusztus 28.

Az RG Stúdió nyár elején végzett egy izgalmas mini kutatást, melyben a dél-dunántúli vállalkozások online marketing folyamatait vette górcső alá, azzal a céllal, hogy a II. Big Marketing Day konferencia a cégeket leginkább érintő kérdésekkel foglalkozzon.

A kutatásból kiderült, hogy a régióban tevékenykedő vállalkozások legnagyobb üzleti problémája az erős verseny, a munkaerő felvétel, valamint jelentősnek mondható még a tőke hiány és a kevés kereslet.

 

A kérdőíves felmérés szerint a cégeknek a marketing terén leginkább az automatizációban és az eredmények mérésében van szükségük segítségre, ugyanakkor a változó fogyasztói magatartást is szeretnék megérteni. A válaszok alapján továbbá az is megállapítható, hogy napjainkban jóval több cégnek van Facebook oldala, mint holnapja.

 

“Azt látjuk, hogy sok cég bizonytalan, nem tud választani a rengeteg marketing megoldás közül, vagy nem tudja azokat elég hatékonyan a céljaira használni, legyen az ügyfélszerzés vagy toborzás. Ebben segít nekik a 2018 szeptemberében Pécsett második alkalommal megrendezett Big Marketing Day.” – mondta Erős Gábor, az RG Stúdió online marketing stratégája, aki előadóként vesz részt a konferencián.

 

Az online jelenlét mára a vidéki kisvárosokban is elengedhetetlenné vált, ugyanakkor megállapítható, hogy kevesen élnek az online marketing adta eszközökkel. A legfőbb üzleti problémák megoldásában márpedig hatékony segítséget nyújthatnak a különböző közösségi felületek és online marketing lehetőségek.

 

A szeptember 18-án megrendezésre kerülő, II. Big Marketing Day konferencia fő célja, hogy segítséget nyújtson a vidéki vállalkozásoknak.

 

A rendezvény előadói olyan szakmailag elismert emberek, akiknek sok éves tapasztalata és gyakorlata egyenlő a siker kulcsával. A konferencia résztvevői 10 előadást hallgathatnak meg 10 izgalmas témakörből, így 8 órányi tudásanyaggal gazdagodhatnak a legaktuálisabb trendek alapján. Továbbá az inspiráló előadások mellett a minőségi kapcsolatépítés és az egész napos ellátás is biztosított.

 

Vegyen részt az ősz legizgalmasabb marketing rendezvényén!


Jelentkezzen kedvezményes áron, és alapozza meg vállalkozása sikerét az év hátralevő részére.

További részletekért és regisztrációért keresse fel a konferencia weboldalát.