Üdvözöljük a

Hitelprogram technológiai korszerűsítésre | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hitelprogram technológiai korszerűsítésre

2018. szeptember 25.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a "Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram" (kódszám: GINOP-8.3.5-18) 59,63 milliárd forintos keretösszeggel.

A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása. A támogatás elszámolható új tárgyi eszköz beszerzésre, és a tárgyi eszköz beszerzéssel kapcsolatos immateriális javakra.

Az igényelhető kölcsön összege: minimum 1 millió Ft, maximum 50 millió Ft, legalább 10 %-os önerő mellett.
A kölcsön kamata 0%, kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, szerződéskötési díj nem kerül felszámításra.
A döntéshozatal helyben történik, így néhány napon belül engedélyezésre kerülhet a beadott hitelkérelem.

A program keretében 2018. szeptember 10-től lehet Hitelkérelmet benyújtani, az MFB Zrt.-vel szerződéses kapcsolatban álló MFB Pontokhoz.

Mellékelten küldjük a hitelprogramról készült rövid terméktájékoztatót, illetve a részletes termékleírást, amely tartalmazza a beszerezhető eszközök, gépek, berendezések VTSZ számát.

Amennyiben szeretné beadni hitelkérelemét az MFB Ponthoz, vagy kérdései lennének a programmal kapcsolatban kérem hívja Fajcsi Vince MFB termékszakértőt a +36 70 510 9846 telefonszámon, vagy a mellékelt igényfelmérő adatlap kitöltésével küldjön e-mailt a Vince.Fajcsi@otpbank.hu címre!