Üdvözöljük a

Már igényelhető az útdíj hitel | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Már igényelhető az útdíj hitel

Szerző: Prókai Csaba | 2013. november 7.

Véglegesítették az autópályák, autóutak és főutak használatáért fizetendő, megtett úttal arányos útdíj finanszírozását szolgáló Útdíj Hitelprogrammal kapcsolatos lényeges információkat, termékfeltételeket, az igényléshez szükséges hitelkérelmi adatlapokat, valamint az ahhoz csatolandó dokumentumok listáját. Ezzel lehetővé vált a hitelkérelmek befogadása.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt-nél regisztrált kis-és középvállalkozások az Útdíj Hitelprogram keretében az általuk üzemeltett, útdíj fizetésre kötelezett gépjárművenként maximum 1 millió forintos rulírozó jellegű forgóeszközhitelt igényelhetnek. A hitelkonstrukcióhoz az állam 4% kamattámogatást biztosít, amelynek köszönhetően az igénylők által fizetendő nettó kamat csupán 1 havi BUBOR+ 1,5% (jelenleg kb 5,5%). A hitel futamideje 1 év, ami további két alkalommal meghosszabbítható.

 

A hitelt olyan devizabelföldi mikro-, kis – és középvállalkozások igényelhetik, amelyeknek nincs lejárt hitel- vagy köztartozása, megfelelnek a rendezett munkaügyi kapcsolatok követelményeinek, nem állnak csőd- vagy felszámolási eljárás alatt, nem számítanak tartósan veszteségesnek, valamint megfelelnek az Útdíj Hitelprogram ÁSZF-jében foglalt egyéb feltételeknek.

 

A kérelem benyújtásához szükséges adatlapok, valamint a csatolandó dokumentumok listája a http://www.kavoszvf.hu/index.php/utdij/igenyleshez-szuekseges-dokumentumok-utdij címen található meg.

 

A hitelkérelmek benyújtásához előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 

Munkatársaink Pécsett (Marton Judit, 72/507-113), Mohácson (+36 20 3445004) és szeptember 2-től Siklóson (Sándor Andrea (+36 20 3619553) várják az érdeklődő ügyfeleket.