Üdvözöljük a

Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan!

Szerző: Katona Petra

A hazai kkv-k jelentős lemaradásban vannak a digitális eszközök használatában európai versenytársaikkal szemben. A projekt célja, hogy olyan szemléletformáló tevékenységet végezzen, amelynek eredményeként a kkv-k megszabadulnak az informatikai eszközökkel szembeni fenntartásaiktól, meggyőződhetnek arról, hogy a vállalkozás életében a korszerű eszközök bevezetése a gazdaságosabb működést szolgálja, és ezáltal ledolgozzák a digitalizáció területén lévő hátrányukat, fokozzák versenyképességüket. Továbbá segítséget kapjanak ahhoz, hogy milyen pályázati források bevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.

A projekt által nyújtott kedvezményekről és lehetőségekről ad tájékoztatást a komlói-sikondai Információs Nap, amely a megyében a vállalkozások számára szervezett 6 rendezvényből álló sorozat első állomása. A rendezvény közvetlen kapcsolatépítési lehetőséget is biztosít az érdeklődők számára.

 

 

A rendezvény helyszíne: Ambient Hotel & AromaSPA (7300 Komló-Sikonda, Fürdő u. 5.)
Időpontja: 2016. szeptember 7.
Regisztráció: 9 órától
Első előadás kezdete: 10 órától

 

Vegyen részt Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt információs napján!

 

A rendezvény díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, minél hamarabb regisztráljon, mivel a helyszín befogadóképességének elérésekor a regisztráció lezárul!

 

Részletes program és jelentkezés a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon.

 

Csatolt állományok: