Üdvözöljük a

Ötmilliárdos ingatlanértékesítési kampány indul a CIB Csoportnál | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ötmilliárdos ingatlanértékesítési kampány indul a CIB Csoportnál

Szerző: Katona Petra | 2017. március 14.

A továbbra is élénk ingatlanpiaci keresletnek köszönhetően és a tavaly évvégi 27 ingatlanból álló sikeres portfolióértékesítést követően ingatlancsomag-értékesítési kampányt indít a CIB Csoport március 1-től kezdve négy hónapon át. A promóció során hat magyarországi régióban összesen tizenegy, lakó- és kereskedelmi ingatlanokat tartalmazó csomag értékesítésére kerül sor. A kampányban szereplő ingatlanok becsült piaci értéke meghaladja az 5 milliárd forintot. A promóció különlegessége, hogy a 3-12 ingatlant tartalmazó, havonta meghirdetett csomagokra a vásárlási lehetőség mindössze 30 napig él, és nincs hivatalos kikiáltási ár.

A továbbra is pozitív ingatlanpiaci kilátások hatására az első ingatlancsomag-értékesítési kampányát indítja a CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. A promóció során összesen öt darab lakóingatlanokból, valamint hat darab kereskedelmi ingatlanokból összeállított csomagot kínálnak eladásra 2017. március 1. és 2017. június 30. között. A kampány 4 hónapos időtartama alatt havonta egy adott hónapban egy megyében vagy földrajzi régióban található csomagra tehetnek ajánlatot az érdeklődők. Az ingatlanok hat magyarországi régióban (Nyugat-, Közép és Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, valamint Észak- és Dél-Alföld) találhatók, és a csomagok kis mérete miatt helyi befektetők számára is érdekes befektetési célpontot jelenthetnek. A tizenegy csomag becsült összértéke meghaladja az 5 milliárd forintot.

Márciusban egy lakó és egy kereskedelmi ingatlanokból álló csomaggal indul a promóció, melyet áprilisban egy lakó és két kereskedelmi ingatlanokból álló csomag, májusban két lakó- és egy kereskedelmi ingatlancsomag, júniusban pedig egy lakó- és egy kereskedelmi ingatlancsomag követ.

„A magyarországi ingatlanpiacon az elmúlt két évben folyamatosan élénk az érdeklődés. Ennek oka egyrészt a javuló gazdasági kilátásokban keresendő, másrészt mind a betéti, mind a hitelkamatok alacsonyak. Ebből következik, hogy amellett, hogy olcsón lehet finanszírozáshoz jutni, a befektetők olyan lehetőségeket keresnek, melyekkel magasabb hozamlehetőséget érhetnek el. Az ingatlanbefektetés erre kiváló megoldást jelent, ezért azt gondoljuk, hogy legújabb értékesítési kampányunkat jelentős érdeklődés fogadja majd” – mondta el Nemes Rudolf, a CIB Csoport visszavett eszközgazdálkodási vezetője. Hozzátette: „ezt támasztja alá az is, hogy a Recovery Zrt. 2016. utolsó negyedévében hasonló portfoliótranzakciót hajtott végre sikeresen. Azokban az ingatlancsomagokban huszonhét, főleg vidéken található lakóingatlan talált gazdára.”

A promócióban résztvevő ingatlanok megtalálhatók a www.recovery-ingatlan.hu oldalon.

 

CIB Bank

A CIB Bank Zrt. az Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalata. Meghatározó anyabanki háttérrel és több mint 35 éves tapasztalattal univerzális hitelintézetként a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások teljes körét nyújtja, amelyet leányvállalatai (CIB Lízing, CIB Alkusz) termékei, konstrukciói egészítenek ki. A CIB Bank Zrt. országos lefedettséget jelentő fiókhálózatával áll rendelkezésére közel 450 ezer ügyfelének, miközben folyamatosan keresi az innovatív, ügyfeleire szabott megoldásokat. A CIB Bank Zrt. szolgáltatásai társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt elérhetők. A bankfiókok mellett rendkívül sokféle elektronikus csatorna is az ügyfelek rendelkezésére áll pénzügyeik gyors és kényelmes intézéséhez, mint például a CIB Internet Bank, a CIB Bank mobilalkalmazás, a mobilCIB, vagy az eBroker információs és értékpapír-kereskedési rendszer.