Üdvözöljük a

Széchenyi Kártya Program - Soha nem látott kedvezmények | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Széchenyi Kártya Program - Soha nem látott kedvezmények

Szerző: Marton Judit

Januártól a vállalkozások minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel juthatnak a Széchenyi Kártya Program hiteltermékeihez.

A Széchenyi Kártya Programban 2016. január 1-jétől újabb kedvező változások lépnek életbe. A Kormány a Konstrukciók feltételrendszerét és kondícióit még kedvezőbbé tette azzal, hogy megemelte a Széchenyi Kártya Program egyes hitelkonstrukcióihoz nyújtott kamat- és kezességi díjtámogatás mértékét.

 

A 2016. január 1-jétől megkötött hitelszerződésekre vonatkozó kedvező változások az SZKP következő elemeit érintik:

 

- Széchenyi Kártya Folyószámlahitel esetén már a teljes hitelösszegre jár a kezességi díjtámogatás (nemcsak az eddigi 25 millió forintig).

 

- Széchenyi Forgóeszközhitel esetén a kamattámogatás mértéke az eddigi 2%-ról 3 %-ra emelkedik, ezáltal a hitel éves nettó kamata 3,35%-ra csökkent.

 

- Széchenyi Beruházási, Önerő Kiegészítő és Támogatást Megelőlegező Hitelek esetén az 5%-os mértékű kamattámogatást és a kezességi díjtámogatást a továbbiakban az állam a teljes futamidőre biztosítja a vállalkozások számára, amely a beruházási hitelnél akár 4 millió forintnál is több megtakarítást jelenthet egy vállalkozás számára.

 

További információt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara munkatársai biztosítanak:

 

Marton Judit, Pécs, Majorossy I. u. 36. tel: 72/507-113, e-mail: jmarton@pbkik.hu

 

Lép Péter, Komló, Városház tér 8. tel: + 36 20 3184080, e-mail: plep@pbkik.hu

 

Mintál Erika, Mohács, Szabadság u. 4-6. tel: + 36 20 3445004, e-mail: emintal@pbkik.hu

 

Nagy Andrea, Siklós Köztársaság tér 8. tel: + 36 20 3619553, e-mail: asandor@pbkik.hu

 

Rudics Judit, Szigetvár, József A. u. 16. tel: + 36 20 3596304, e-mail: jrudics@pbkik.hu

 

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. A Program hiteltermékeire vonatkozó részletes feltételeket a www.kavosz.hu oldalon található Üzletszabályzat és mellékletei tartalmazzák.
A Széchenyi Forgóeszközhitelhez kapcsolódó nettó – kamattámogatással csökkentett – ügyleti kamat az ügyfelek által ténylegesen fizetendő ügyleti kamat mértéke, amely a tájékoztató készítésekor érvényes 1 havi BUBOR=1,35% alapulvételével került meghatározásra (1 havi BUBOR+5%/év csökkentve a 3%-os kamattámogatással).
30 MFt összegű 10 éves futamidejű Széchenyi Beruházási Hitel esetén a korábbi években ugyanezen hitelre fizetett nettó hiteldíjhoz képest.