Üdvözöljük a

Újabb tagokat szeretne az Agrárkamara | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Újabb tagokat szeretne az Agrárkamara

Szerző: Laczkóné Dr. Csécsi Ildikó | 2016. június 23.

A budapesti agrárkamara tömegesen "sorolta be" tagjai közé az ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégeket, a napokban kézbesített felszólításokban. A vonatkozó törvényi szabályozás igen bonyolult, pontatlan, és sajátos értelmezésre is késztet. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara nem fogadja el ezt az egyoldalú fellépést, és eljárt az igazolhatatlan átsorolások ellen a budapesti szervezetnél. A pécsi kamara ezúton felhívja minden érintett vállalkozás figyelmét arra, hogy ingyenes jogsegély szolgáltatást nyújt az egyoldalú, agrárkamarai intézkedések ellen valamennyi ipari, kereskedelmi, szolgáltató vállalkozás számára. Mielőbb keressék a PBKIK ügyfélszolgálatait, vagy a központi e-mail címre (pbkik@pbkik.hu) továbbítsák segítség kérésüket, hogy elkerülhetőek legyenek a mezőgazdasági intézményrendszer fenntartását szolgáló jelentős többletterhek a más szektorba tartozó vállalkozásoknál.

A napokban ismét tömegesen küldött ki levelet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, melyben elsősorban társas vállalkozásokat tájékoztatnak arról, hogy törvény erejénél fogva tagjai az agrárkamarának.

 

A megkeresés nem minden estben jogos, ezért kérjük kamarai tagjainkat, illetve a kamaránkba regisztrált vállalkozásokat, hogy amennyiben ilyen taralmú levelet kapnak az agrárkamarától, írásban jelezzék a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) felé a vállalkozás adószámának feltüntetésével. Az agrárkamarai tagság jogosságának megítélése ügyében a PBKIK jogi segítséget nyújt.

 

Írásos megkereséseiket kérjük küldjék a

 

pbkik@pbkik.hu e-mail címre, vagy a

 

7625 Pécs, Majorossy I. u. 36. postacímre.

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Dr. Parragh László megkereste az ügyben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökét, a levél csatolva olvasható.