Üdvözöljük a

Ütős együttműködés | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ütős együttműködés

Szerző: Katona Petra | 2017. november 14.

A Pécsi Kereskedelmi Központot – a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara székházát – működtető 100%-os kamarai tulajdonú PBGSZ NKft. a napokban kötött szerződést a Hungaro Energy Kft-vel. A szerződés értelmében a kereskedelmi központ villamos energia ellátást 2018-tól a pécsi székhelyű vállalkozás végzi.

- Nagyon örültünk, amikor a Hungaro Energy Kft. az önkéntes kamarai tagság mellett döntött és csatlakozott a baranyai üzleti közösséghez. Hiszünk abban, hogy a megye gazdasági fejlődéséhez hozzájárul az egymást erősítő együttműködés – vallja Póka Attila, a PBGSZ NKft. ügyvezetője. – Eddig egy régión kívüli szolgáltatónk volt, de mivel helyi vállalkozás is teljesíti ugyanazokat a feltételeket, váltottunk. Az elmúlt évek során rengeteget tettünk az energiahatékony működés érdekében: korszerűsítettük a fűtésrendszerünket, hőszigeteltük az épületet és házi napelemerőművet építettünk. A korábbi évekhez viszonyítva az energiafelhasználásunk több mint 40%-al csökkent.

 

Katics Ákos a Hungaro Energy Kft. ügyvezetője is pozitívan nyilatkozott a kamarai együttműködésről. A társaság 2009-től van jelen a földgáz-, 2016-tól a villamos energia kereskedelemben országos lefedettséggel. Jelenleg az ügyfeleik többsége a régión kívüli, akik  az energia szolgáltatásban a biztonságos és költséghatékony ellátás mellett a szakértő partneri kapcsolatra is törekednek.

 

- A Pécsi Kereskedelmi Központ példája reményeink szerint a régió vállalkozásait is nyitottabbá teszi a Hungaro Energy Kft. szolgáltatásai iránt. Külön örülünk, hogy az előnyös villamos energia szerződés mellett a teljesítmény lekötés optimalizálásra is tudtunk tanácsot adni, így a kamarai székháznál 2018-ban csökkenthető lesz a rendszerhasználati költség.