Üzleti delegáció Japánba

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. március 1.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációt szervez Japánba, Tokióba és Oszakába a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával.

A kiutazás, melyre május 21-27. között kerül sor a Japán iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. Az út során tájékozódhatnak a japán gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-japán gazdasági együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak potenciális japán üzleti partnerekkel.

 

A program szerinti négy éjszakára korlátozott számban lehetőség van a külföldi szállásköltség 50%-os finanszírozására. A szállásköltség támogatását vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas vagy 2 fő 1db kétágyas szobában történő elhelyezés esetén) tudjuk biztosítani.

Korlátozott számban lehetőség van fix árú, csoportos jegyfoglalásra is, de az igényeket a repülőjegyre és a szállásfoglalásra csak a rendelkezésre álló keret erejéig tudjuk elfogadni.

 

A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel.

 

A szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek az MKIK bilaterális tagozatainak tagvállalatai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is.

 

A transzferek a delegáció résztvevői számára ingyenesek (a Tokió-Oszaka sinkanszenre szóló menetjegy önköltséges).

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű üzleti partnerek felkutatása a külföldi partnereink felelőssége, erre vonatkozólag az MKIK nem tud garanciát vállalni. A japán partnerszervezetek mindent megtesznek a rendezvény sikeréért, de javasoljuk, hogy az eredményes kiutazás érdekében, saját szervezésben is hívjanak partnereket az üzletember-találkozóra.

 

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

 

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve mielőbb, de legkésőbb 2017. március 14-ig a vegvari@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció legalább tíz fő jelentkezése esetén indul el.

 

A férőhelyek száma ugyanakkor korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, a kitöltött, angol nyelvű cégprofil adatlap beérkezésével tudjuk elfogadni.

 

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

Csatolt állományok: