Változások az Agrár Széchenyi Kártyában!

Szerző: Marton Judit | 2016. május 10.

A korábbiakhoz képest most még több vállalkozásnak van lehetősége akár 100%-os hiteldíj-támogatással* Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitelt igényelnie meghosszabbított határidővel.

A kedvezőtlen időjárás miatt kárt szenvedett és a jogosultsági feltételeknek megfelelő agrárvállalkozások részére magasabb összegű (akár teljes) hiteldíj-támogatás**jár az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében 2016. június 30-áig hatályba lépett hitelügyleteik teljes futamidejére***.

  • 100% kamattámogatás
  • 100% kezességi díjtámogatás
  • 100% kezelési költségtámogatás
  • 100% költségtámogatás (pl. bírálati, regisztrációs, közjegyzői, értékbecslési díj)

A vonatkozó FM rendeletekben meghatározottak szerint Önnek - jogosultság fennállása esetén - most lehetősége van az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében olyan folyószámlahitelt igényelnie, amelyhez az állam 100%-os kamat-, kezességi díj-, illetve kezelési költségtámogatást, valamint egyéb költségtámogatást biztosít.

Amennyiben Önnek még nincs Agrár Széchenyi Kártyája, de érdekli vállalkozását egy kedvezményes feltételrendszerű, a vonatkozó FM rendeletekben leírt feltételeknek történő megfelelés esetén akár teljesen kamat-, díj- és költségmentes, legfeljebb három éves futamidejű folyószámlahitel igénybevételének a lehetősége, úgy kérjük, hogy a hitelkérelmi dokumentáció összeállítása előtt forduljon a területileg illetékes Regisztráló Irodáink valamelyikéhez, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a kérelem benyújtásával kapcsolatos további információkkal.

 

Az érdeklődők az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukcióról, azon belül a teljes hiteldíj-támogatás igénybevételének feltételeiről részletes tájékoztatást a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara munkatársai biztosítanak:

 

Marton Judit, Pécs, Majorossy I. u. 36. tel: 72/507-113, e-mail: jmarton@pbkik.hu

 

Lép Péter, Komló, Városház tér 8. tel: + 36 20 3184080, e-mail: plep@pbkik.hu

 

Mintál Erika, Mohács, Szabadság u. 4-6. tel: + 36 20 3445004, e-mail: emintal@pbkik.hu

 

Nagy Andrea, Siklós Köztársaság tér 8. tel: + 36 20 3619553, e-mail: asandor@pbkik.hu

 

Rudics Judit, Szigetvár, József A. u. 16. tel: + 36 20 3596304, e-mail: jrudics@pbkik.hu

 

 

 

*A jogosultsági feltételeknek megfelelő vállalkozások pozitív hitelintézeti bírálat eredményeképpen létrejött új hitelügyletei esetén. A jogosultsági feltételeket a KAVOSZ Zrt. mindenkor hatályos Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata (ASZK Üzletszabályzat) mellett a 25/2016. (IV.11.) és a 77/2015. (XII.1) FM rendelet tartalmazza. 

** A magasabb összegű támogatás 2015. április 30-át követően esedékes kamatok, díjak, egyéb költségek tekintetében biztosított.

*** A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. Az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció részletes feltételeit és kondícióit az ASZK Üzletszabályzata és azok mellékletei tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a www.kavosz.hu weboldalon