Baranya Megyei Szakképzési Díj

Szerző: Katona Petra | 2015. február 17.

Pál István:

Pál István korábban, mint munkahelyi vezető tevékenyen részt vett a villanyszerelő tanulók gyakorlati képzésében. Az utóbbi időben kamarai szakértőként részt vesz a villanyszerelő szakma képzés színvonalának emelésében. Nagy szakmai tapasztalatát az iskolai képzés, illetve a szintvizsgák és szakmunkásvizsgák lebonyolításában is kamatoztatja. A hosszú évtizedek alatt mély szakmai és emberi kapcsolatot alakított ki szakmai partnereivel.

 

Rendeczki Lajos:

Rendeczki Lajos mester fodrász évtizedek óta a fodrász szakma képzésének kimagasló egyénisége. Szakmai tudásával folyamatosan építi és javítja a fodrász szakképzés színvonalát. Aktívan részt vállalt a képzések, vizsgák és versenyek előkészítésében, lebonyolításában. Igen magas szintű gyakorlati oktatást nyújt a felnőtt képzés keretében is. A mestervizsgákon sok-sok szakembert nevelt ki maga mellett. Csendes, türelmes, végtelenül szerény, és segítőkész személyiség.

 

P’-AutóCity Kft.:

A P’-AutóCity Kft.-nél több mint 10 éve foglalkoznak tanulók gyakorlati képzésével, folyamatosan emelkedő tanulói létszám mellett. Tanévenként 15-30 fiatal szakmai tudását felügyelik, számukra a gyakorlati ismeretek oktatását végzik, jól felkészült szakembereik segítségével. Az oktatók szakmai felkészültsége valamint a cég korszerű tárgyi feltételei a biztosítékai annak, hogy a diákok a kor színvonalának megfelelő kiemelkedő minőségű gyakorlati képzésben részesüljenek. A cég részt vett az autós szakképesítések az új duális rendszerben történő helyi tantervek kidolgozásában is.