Üdvözöljük a

Baranya Megyei Szakképzési Díj | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Baranya Megyei Szakképzési Díj

Szerző: Jakab Szabina | 2017. március 20.

Ilijin Petár ácsmester több évtizede foglalkozik tanulók gyakorlati képzésével. Tanulóival jó személyes kapcsolatokat ápol. Szívügyének érzi a múlt hagyományainak megőrzését is, a régi ácsmesterek tapasztalatainak továbbadását. A kamara mestervizsga bizottságának tagjaként a felnőtt korosztály továbbképzését is fontosnak tartja.

 

 

Wortmann András épületgépész mérnök és pedagógus. 1989-től a nyugdíjba vonulásáig dolgozott az Angster József szakképző iskolában, előbb tanárként, majd tanműhelyvezetőként. 2004 óta tevékenykedik kamarai vizsgaelnökként OKJ-s szakmai záróvizsgákon. Tavaly részt vett a gyakorlati képzőhelyek kamarai minősítési rendszerének kialakításában. Munkáját a legmagasabb fokú precízség, megbízhatóság és rugalmasság jellemzi.

 

 

A Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra Kft. folyamatosan szerepet vállal az asztalos a tanulók gyakorlati képzésében valamint a szakmai tananyagfejlesztésben. Az alkalmazottak szakmai felkészültsége valamint a cég korszerű tárgyi feltételei a biztosítékai annak, hogy a diákok a kor színvonalának megfelelő, kiemelkedő minőségű gyakorlati képzésben részesülnek.