Üdvözöljük a

Címzetes kamarai tanácsos | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Címzetes kamarai tanácsos

Szerző: Jakab Szabina | 2017. március 20.

Gulyás Ferenc gépész üzemmérnök, a P'-AutóCity Zrt. minőségirányítási és gyakorlati képzésért felelős vezetője. Elkötelezett a megyei autóipari szakképzés színvonalának folyamatos emelésében, a kapcsolódó szakképesítéseket oktató gyakorlati képzők összefogásában, munkájuk segítésében. Az elmúlt években rendszeresen kezdeményezett és maga is szervezett szakmai fórumokat az autós szakmákban működő és gyakorlati képzést is folyató vállalkozások számára.

 

 

Opauszki László könyvelő, pályázatíró, adótanácsadó. Évek óta az Önindító program vezető oktatója, mentora. A kamarai ingyenes pénzügyi napok tanácsadója, kamarai projektek állandó segítője. Munkájával az egész megyei üzleti közösséget szolgálja, szorgalma és kitartása példamutató.

 

 

Rendeczki Lajos fodrászmester évtizedek óta a fodrász képzés kimagasló egyénisége. Szakmai tudásával folyamatosan építi és javítja a fodrász szakképzés színvonalát. Aktívan részt vállalt a képzések, vizsgák és versenyek előkészítésében valamint lebonyolításában. Igen magas szintű gyakorlati oktatást nyújt a felnőtt képzés keretében is.