Heti hírlevél - 2017. július 27.

Szerző: Prókai Csaba | 2017. július 27.

Akár szakmát is tanulhatok szeptembertől

 

Meghúzták a felsőoktatási ponthatárokat. A Pont Ott Partin Pécsett kamaránk munkatársai is jelen voltak, azoknak akiknek nem sikerült a bejutás a kiszemelt intézményekbe, azoknak most következzék néhány ötlet a folytatáshoz.

 

HÍREK

 

Érettségi után, pályaválasztás előtt

 

Szakmatanulás, érettségi, diploma? A felsőoktatásban megszerezhető végzettségek mellett a közép-, és emelt szintű szakképesítéseket is érdemes számba venni. Senki ne keseredjen el, ha nem sikerült az egyetemi felvételi!

 

Idősen és aktívan – megjelent a SORT kiadvány

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével valósult meg a „Seniors on Reciprocal Tourism” pályázati program. Ennek keretében a hét ország partnerei kidolgoztak egy turisztikai modellt, amely az idősek (55+) főszezonon kívüli turizmusára fókuszál, kiegészülve önkéntes tevékenységekkel.

 

Tovább erősítik a nemzetközi jelleget - Szentlőrinci Gazdanapok

 

RENDEZVÉNYEK

 

Nemzetközi környezetipari szakkiállítás – V. ÖKOINDUSTRIA

 

Közép-és Kelet Európa jelentős, kétévente megrendezésre kerülő környezetipari szakkiállítása idén is színes szakmai tartalommal és nemzetközi kapcsolatépítési lehetősségekkel várja a zöldipar szereplőit

 

Wimbledon után Kamara Kupa

2017. 09. 02.

Idén immár 19. alkalommal kerül megrendezésre a Kamara Kupa társasági teniszverseny szeptember 2-án a Pécsi Elektromos SE pályáin.

 

Jelentkezzen a DesignPécsre!

Idén 2017. szeptember 29. és október 8. között negyedik alkalommal szervezi meg a kamara együttműködő partnereivel (intézmények, vállalkozások) a DesignPécs rendezvénysorozatot, mely a Design Hét Budapest kísérőrendezvénye.

A kamara saját szervezésû rendezvényein hasznos információkat, ajánlott rendezvényein pedig üzleti partnereket találhat.

 

További rendezvények

 

PÁLYÁZATOK

 

Önindító 2017 - Munkaerő-piaci program

Az országban egyedülálló szakmai és munkaügyi program abban segít, hogy kockázat nélkül kezdje meg vállalkozását, melyhez a pályázat képzést és vissza nem térítendő támogatást biztosít.

 

Üzleti partnerközvetítés · Széchenyi kártya · Mobiltelefon flotta · Iparjogvédelmi tanácsadás · Szakmai utánpótlás

 

Várjuk a ddg@pbkik.hu e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!

 

További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján!

 

Adatkezelés · Várjuk véleményét, észrevételeit