Üdvözöljük a

Heti hírlevél - 2017. június 8. | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Heti hírlevél - 2017. június 8.

Szerző: Prókai Csaba | 2017. június 8.

Munkaerőre van szüksége?

 

A Baranya Megyei Foglalkoztatási Paktum segít megtalálni az Önnek megfelelő munkavállalót. Kérjük, hogy amennyiben ideje és lehetősége engedi, segítse a közös munkát a mellékelt munkáltatói kérdőív kitöltésével.

HÍREK

Amikor a kereslet és a kínálat találkozik

 

A baranyai üzleti közösség tagjainak munkaerő keresésével kapcsolatos igényeire válaszul, a kamara segít az önkéntes kamarai tagvállalkozások HR problémáira megoldást találni.

 

Tájoló nap

 

Tájoló pályaorientációs program segítségével a munka világában alapvetőnek tekinthető gyakorlati készségekről kaphat visszajelzést egy-egy osztálynyi tanuló, elsősorban az erősségekre koncentrálva. Most mintegy 30 fő pályaorientációs szakember ismerkedett meg programmal a kamarában.

 

Nemcsak a 20 éveseké a világ - Megalakult a kamarai Senior Klub

 

A szellemi és kapcsolati tőke továbbadása, a kezdő fiatal vállalkozók segítése, az aktív életmód megőrzése. Erről szól a Senior Klub.

 

Adó- és járulékfizetés diákfoglalkoztatás után

 

Hogyan foglalkoztathatók a diákok, mennyit kell utánuk fizetni. A NAV munkatársai összefoglalták a legfontosabb tudnivalókat.

 

Tudnivalók az adótúlfizetésről

 

Ha az adózónak adótartozása nincs, és bevallási kötelezettségeinek eleget tett, rendelkezhet a fennmaradó összeg visszatérítéséről.

 

Heti jogász 17-19. hét

 

RENDEZVÉNYEK

Munkavédelmi nyílt nap

 

2017. 06. 14. 08:30

Kamaránk a kormányhivatal munkavédelmi szakembereivel közösen rendezi meg az idei második nyílt napot, melyen munkaügyi kérdések is terítékre kerülnek.

 

Közbeszerzés Ausztriában - piaci lehetőségek haladó exportőrök részére

 

2017. 06. 20. 13:00

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és Magyarország Bécsi Nagykövetsége „Közbeszerzés Ausztriában, Piaci lehetőségek haladó exportőrök részére” címmel rendezvényt szervez.

 

A kamara saját szervezésû rendezvényein hasznos információkat, ajánlott rendezvényein pedig üzleti partnereket találhat.

További rendezvények

 

PÁLYÁZATOK

Projekt menedzsert keresünk

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet projekt menedzser munkakörre.

Korábban megjelent pályázatok

 

Üzleti partnerközvetítés · Széchenyi kártya · Mobiltelefon flotta · Iparjogvédelmi tanácsadás · Szakmai utánpótlás

 

Várjuk a ddg@pbkik.hu e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!

További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján!

 

Adatkezelés · Várjuk véleményét, észrevételeit