Üdvözöljük a

Indoklás - Baranya Megyei Szakképzési Díj | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indoklás - Baranya Megyei Szakképzési Díj

2013. február 26.

A Díj kitüntetettje Barta Sándor.

Barta Sándor több mint egy évtizede fáradhatatlanul szervezi a komlói kistérség vállalkozásainál felmerülő felnőtt képző tanfolyamokat, gyakorlati képzési helyszínt biztosít a szakképzésben résztvevő tanulóknak. A hiányszakmák pótlására irányuló tevékenysége ismertté tette nemcsak Komlón, hanem a megye határain túl is. Az általa szervezett és lebonyolított képzések magas szakmai színvonala piacképes tudást biztosít a végzetteknek.

 

A Díj kitüntetettje a Matro Kft.

A Matro Kft. vezetői jelentős részt vállaltak a kamarai osztály koncepciójának kidolgozásában és annak működtetésében.  Legfőbb céljuk a tanulók minél magasabb szintű képzésével hozzájárulni a szakember utánpótlás neveléséhez. A cég hatékony oktatásának bizonyítéka, a tanulóik országos szakmai versenyen való kimagasló szereplése. 

 

A Díj kitüntetettje Szél István.

Szél István fodrász mester szakmáját magas színvonalon művelő, tudását nemzedékről nemzedékre továbbadó szakember. A mesterlevelet 1990-ben szerezte meg. Tanulókkal vállalkozóként kezdett el komolyabban foglalkozni. Több mint ötven tanulót oktatott már, akik szinte  mindannyian a szakmában  maradtak. Szél István aktívan részt vesz az oktatás fellendítésében a jövő generációja érdekében