Üdvözöljük a

Indoklás - Kiváló Kamarai Munkáért Díj | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indoklás - Kiváló Kamarai Munkáért Díj

2012. február 21.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara az Unió egyetlen, közel 500 szervezet szakmai munkáját irányító, kontinentális kisvállalkozás fejlesztési programjának, az Enterprise Europe Network hálózatának Dél-dunántúli tagja.  A legeredményesebbek közé tartozó magyar nemzeti konzorciumon belül az elmúlt programperiódusban, - az igen szigorú teljesítményindikátorok alapján - a pécsi iroda nyújtotta a legjobb teljesítményt a 11 konzorciumi tag közül. A program pécsi koordinátoraként ebben Hendinger Anitának komoly szerepe volt.

 

Marton Judit 1995 óta a kamara ügyfélszolgálati irodájának munkatársa. Kiváló szakmai tudásával, közvetlen stílusával pontosan, hatékonyan dolgozik a kamarai tagoknak és a megye vállalkozóinak nyújtott kamarai szolgáltatások biztosításában. Csak a Széchenyi Kártya 9 évvel ezelőtti bevezetése óta, több mint 4000 kártyaigényt intézett.  

 

A térség gazdasági fejlődésében a hatályos Pécs Pólus Fejlesztési Stratégia alapján kiemelkedő szerep jut a klasztereknek. Ezen új együttműködési forma elterjesztésében Rabb Szabolcs kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Munkája egyrészt a klaszter szervezés elméleti hátterére és annak oktatási, képzési vonatkozásaira irányult, másrészt számos klaszter konkrét szervezésében és azok pályázatainak kidolgozásában, majd az elnyert források segítségével a klasztermunka beindításában vett részt sikeresen.