Üdvözöljük a

Indoklás | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indoklás

Szerző: KP| | 2008. december 4.

PANNONPOWER Társaságcsoport

A technológia váltás lényegesen alacsonyabb létszámot kívánt a cégnél. Az elmúlt öt év során a Társaságcsoport átlagos állományi létszáma felére csökkent. A létszámleépítést a Társaságcsoport úgy hajtotta végre, hogy a munkanélküliséget nem növelte. Az állami ellátó rendszeren felül több, mint ezer főnek biztosítottak piacorientált átképzést, A megmaradt létszám képzésére is több, mint 100 millió forintot fordítottak, és közel ugyanekkora összeggel támogatták a régióban szakképzéssel foglalkozó iskolákat.  

 

Gyánti Istvánné.

Gyánti Istvánné több, mint egy évtizede foglalkozik  a szakképzéssel, végez oktatói tevékenységet.  Az elismerő címre nemcsak a 2005 évi tevékenysége, hanem folyamatos, magas színvonalon végzett oktató munkája elismerésként javasolják a kitüntető címre. A kamara szakképzési munkájában is komoly feladatokat végez.

 

Wortmann András.

1989 óta az 500-as számú Angster József Szakképző Iskola műszaki tanára.  Munkáját lelkiismeretesen, magas színvonalon látja el. Munkatársaival, tanítványaival és a gazdasági élet szereplőivel jó kapcsolatot alakított ki és tart fenn. Különösen sokat tett az iskolai tanműhely technikai fejlesztéséért, mely segíti a szakmai képzési színvonal emelését.