Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások regisztrált vállalkozások számára

2012. január 5.

 

A nyilvántartásba bejegyzett vállalkozások részére a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara az alábbi térítésmentes alapszolgáltatásokat biztosítja:

 

a., Tanácsadás: gazdasági, pénzügyi, adózási, hitelhez jutási kérdésekben

A különböző tanácsadásokon kamaránk a vállalkozásokat olyan alapvető információval látja el, amelyekből ismereteket szerezhetnek a hazai és nemzetközi gazdaságról, piaci viszonyokról, különböző vállalkozási forrásokról, hiteltermékekről, adózási kérdésekről, pénzügyi lehetőségekről. Tájékoztatjuk a hozzánk forduló gazdálkodókat arról, hogy a tervezett fejlesztéseikhez és a vállalkozás lehetőségeihez leginkább mely hiteltermékek illeszthetők. Szakértők segítségével csoportos tanácsadásokat tartunk, melyekre egyszerre több vállalkozásnak is lehetőséget biztosítunk a részvételre, a meghirdetett időpontban, helyen, témakörben.

 

b., Üzleti partnerkeresés:

Hazai és nemzetközi viszonylatban értékesítési tevékenységet folytató, illetve folytatni kívánó gazdálkodók számára, kamaránk olyan információkkal látja el a gazdálkodó szervezeteket, melyek segítséget nyújtanak üzleti kapcsolataik kialakításában, bővítésében, támogatják az üzleti partnerkeresést. A területi kereskedelmi és iparkamarák Üzlet@hálón partnerkereső szolgálatot fognak a regisztrált vállalkozások részére is biztosítani. Ezzel kapcsolatos információinkat kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkon.

 

c., Pályázatfigyelés:

A kamara weboldalán közzétesszük a vállalkozókat érintő pályázati felhívásokat és a kiíró szervezetek honlapjainak elérhetőségét.