Üdvözöljük a

Az Év Üzletembere 2017 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az Év Üzletembere 2017

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2017. augusztus 22.
Az idei évben új formában indítja el az Ernst & Young Tanácsadó Kft. az Év Üzletembere díjat. A nagy presztízsű, világviszonylatban egyedülálló elismeréssel ebben az évben nem csak a legkiválóbb üzletembereket díjazzák, hanem kifejezetten olyan vállalkozókat keresnek, akik élen járnak a fejlesztésben, az újításokban.

Az 1986-ban Amerikában debütált és 2003 óta haza hagyományokkal is rendelkező Az Év Üzletembere program 2017-ben Magyarországon olyan üzletembereket kíván elismerni, akik kitűnnek egyedi és innovatív megoldásaikkal és készek vállalkozásukat magasabb szintre emelni.

 

A fődíj, valamint a négy új, a magyar gazdaság jövője szempontjából fontos trendeket érintő különdíj átadására Az Év Üzletembere üzleti gálán kerül sor.

 

Az Év Üzletembere díj nyertese képviseli Magyarországot 2018 júniusában Monacóban a World Entrepreneur of the Year versenyében. A verseny és az azt követő programok egyedülálló kapcsolathálót biztosítanak a döntősök, különdíjasok és a győztes számára mind nemzeti mind globális szinten.

 

Kik pályázhatnak?

 

  • Legalább két éve Magyarországon bejegyzett cég magyarországi alapítója és/vagy jelentős részben tulajdonosa, vezetője.
  • Olyan vállalkozó, aki vállalata növekedése érdekében jelentős személyes, gazdasági és vállalkozói kockázatot visel.
  • Aki forrásteremtéssel, befektetésekkel vagy a vállalkozás elmúlt 3 évének piaci teljesítményével képes alátámasztani növekedési céljait.
  • Az a vállalkozó, aki felelősségetvállal vállalkozása szűkebb és tágabbkörnyezete, valamint a társadalomiránt.
  • Olyan üzletember, aki rendkívül magas elvárásokat támaszt saját magával és vállalkozása teljesítményével szemben.
  • Az a vezető, akinek vállalkozása és személyes eredményei kimutatható globális (nemzetközi piacon elért eredmények) vagy helyi (például munkahelyteremtés) hatással bírnak.
A programra az online jelentkezési felület kitöltésével lehet üzletembert jelölni.

https://geoy.ey.com/

Kiíró: Ernst & Young Tanácsadó Kft.
Beadási határidő: 2017. 09. 30.
Kapcsolódó anyagok: