Üdvözöljük a

Látogass el a budapesti EuroSkills versenyekre! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Látogass el a budapesti EuroSkills versenyekre!

Szerző: Pázmándi Marietta | 2018. május 30.

2018-ban Közép-Kelet-Európában először hazánk rendezi meg a EuroSkills versenyt. A EuroSkills a fiatal szakemberek Európa-bajnoksága, látványos bemutatója a szakmáknak és a legfrissebb európai fejlesztéseknek.

Magyarország 2007 óra vesz részt a WorldSkills és a Euroskills versenyeken, és a magyar csapat az elmúlt években kiemelkedően teljesített. A EuroSkills versenyeken az elmúlt tíz évben összesen 10 arany, 12 ezüst, 20 bronz és 15 kiválósági érmet szerzett a magyar csapat. A 2018-as versenyen Magyarország 26 versenyszámban indít versenyzőt.

A EuroSkills Budapest 2018 versenyen 3 nap alatt 28 ország közel 600 versenyzője vesz részt, előreláthatóan 40 szakmában, 6 nagy szakmai csoportban (építési és épület technológiák, gépjárműipar és logisztika, gyártási és mérnöki technológiák, információs és kommunikációs technológiák, kreatív művészetek és divat, szociális és személyi szolgáltatások).

 

A EuroSkills Budapest 2018 verseny olyan, mint egy nemzetközi Szakma Sztár Fesztivál. A versenyre 2018. szeptember 26-28. között kerül sor Budapesten, a HUNGEXPO területén.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara – a Szakma Sztár Fesztiválhoz hasonlóan – lehetőséget biztosít a megye 6-7-8. évfolyamos általános iskolás és középiskolás tanulóinak arra, hogy látogatóként részt vegyenek a rendezvényen. A látogatók élőben megnézhetik hogyan küzd a magyar csapat, ötleteket és tanácsokat kaphatnak a pályaválasztáshoz. Megismerkedhetnek a különböző szakmákkal és egy-egy munkadarab elkészítésével saját maguk is kipróbálhatják tehetségüket.

 

Amennyiben élni kívánnak az utazás lehetőségével, részvételi szándékukat kérjük legkésőbb 2018. június 12-én 12.00 óráig szíveskedjenek e-mailen jelezni az mbonyar@pbkik.hu címen. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a résztvevők száma a rendezvényen korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni!

 

Visszajelzésükben az alábbi adatokat kérjük megadni:

  • Iskola pontos neve:
  • Iskola címe:
  • Kontaktszemély neve:
  • Kontaktszemély e-mail címe:
  • Kontaktszemély telefonszáma:
  • A rendezvényen részt venni kívánó tanulók száma évfolyamonként:
  • Kísérőtanárok száma:

A véglegesen elfogadott tanuló+kísérő létszámokat vissza fogjuk Önöknek igazolni, amint az útvonaltervet össze tudjuk állítani. Az utazással kapcsolatos fontos tudnivalókról és a programról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

 

Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésükre:

 

Bonyár Marietta
20 3147 642
mbonyar@pbkik.hu

Időpont: 2018. 09. 26. 00:00 - 2018. 09. 28. 00:00
Jelentkezés határideje: 2018. 06. 12. 00:00
Kapcsolódó anyagok: