Üdvözöljük a

Üzleti fórum és B2B találkozó a környezeti fenntarthatóságról | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti fórum és B2B találkozó a környezeti fenntarthatóságról

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. március 28.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium környezeti fenntarthatósággal foglalkozó üzleti fórumot szervez „Nordic Green Light: Hungary and the Nordic countries promoting green economy” címmel.

A rendezvény az öt észak európai ország budapesti (Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország), illetve bécsi (Izland) nagykövetségi képviseleteinek együttműködésével a környezeti fenntarthatóságot és a „zöld” szempontokat előtérbe helyező magyar vállalatok nemzetközi kapcsolatainak erősítését és a zöldgazdaság-fejlesztésben és okos megoldásokban érdekelt magyar települési önkormányzatok zöld szemléletben rejlő lehetőségeinek bővítését célozza.

 

A rendezvény angol nyelvű. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melynek határideje 2017. március 31.


Az üzleti fórum részleteiről további információ található a mellékelt angol nyelvű meghívón és az előzetes programtervezetben.

 

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, forduljon bizalommal a Nordic Green Light Csapatához a nordicgreenlight@mfa.gov.hu email címen.

Helyszín: Európai Ifjúsági Központ, Budapest Zivatar u. 1. 1024
Időpont: 2017. 05. 08. 09:00 - 2017. 05. 08. 18:00
Jelentkezés határideje: 2017. 03. 31. 12:00
Csatolt állományok:
Kapcsolódó anyagok: