Üdvözöljük a

SHS VF Kft. | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

SHS VF Kft.

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2014. március 26.
Cimkék: pályázat

Mágocs
www.shskft.hu
shsvf@magocs.hu
30/377-6755

Az SHS-VF Kft. 2005 októberében jött létre az SHS Kft-ből való kiválással. Az addigi vállalkozás-fejlesztő tevékenységet az SHS Kft., mint anyacég végezte az ügyfelei számára. Így alakult ki nagyobb igény arra, hogy ne csak ügyfeleink számára végezzük a vállalkozásfejlesztő tevékenységet, hanem ügyfeleink partnerei, ill. más vállalkozások számára is, akik üzletfeleinktől hallották, hogy tevékenységünket sikeresen végezzük.
Tevékenységünk során segítséget nyújtunk vállalkozások fejlesztésében, elemzésében, irányításában, átszervezésében. Stratégiai célunk, hogy olyan komplex szolgáltatási rendszert alakítsunk ki, amely ügyfeleink gazdasági fejlődését a leghatékonyabban szolgálja.
Fő tevékenységünk vállalkozásfejlesztés; ami lényegében a cégalapítástól elkezdve a hitelkérelmeken, pályázatkészítéseken át igyekszik a vállalkozások fejlődését elősegíteni, működésüket szakmai tanácsokkal ellátni.
Kiegészítő szolgáltatásként megbízási jogviszony keretében okleveles építészmérnök kolléganőnk építési terveket, költségterveket készít, műszaki felügyeletet vállal.
Igyekszünk folyamatosan kiváló minőségű szolgáltatást nyújtani ügyfeleink részére. Szolgáltatásaink díjai a piaci árversenyben megállják a helyüket.
Partnereink a gazdaság egész területéről kerülnek ki- gazdasági társaságok és egyéni vállalkozók egyaránt. Emellett igyekszünk felkarolni különböző non-profit, civil szervezeteket is.