Bekapcsoló

Szerző: Rozs Eszter

A Baranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által kiírt pályázatot a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a Dél-Dunántúli Kulturális Ipari Klaszterrel, a Baranya Megyei Vállalkozói Központtal és a Turizmus Zrt-vel közösen segítette.

 

 

 

„Bekapcsoló”, a kreatív ipar létszámbővítését célzó pályázat

 

A program célja, a kreatív ipar területén tevékenykedő szervezetek, vállalkozások létszámbővítésének támogatása, hogy a tevékenységüket a megnövelt létszámmal még hatékonyabban, eredményes ebben tudják el látni. A Pécs városban és Baranya megyében meglévő, kihasználatlan, jelenleg álláskeresőként nyilvántartott, kreatív munkaerő elsődleges munkaerő-piacra segítése.

A meglévő kreatív vállalkozások támogatásán, a munkaerő bővítésén túl, hosszú távú cél

Pécs és Baranya kulturális gazdasági életének élénkítése, hozzájárulás az „élhető város” létrehozásához, melynek hatásaként nőnek a befektetések, további munkahelyek jönnek létre, valamint növekszik a turizmus.

A „Bekapcsoló” a kreatív ipar létszámfejlesztését célzó munkaerő-piaci programról szóló pályázatot a munkaügyi központ 2013. március 14-én jelentette meg a Kormányhivatal honlapján (bamkh.hu).

Az Irányító Testület szakmai értékelésének eredménye szerint 20 pályázó felelt meg teljes mértékben a kiírásnak, illetve a programterv céljának.

A program lezárult 2014. március 26-án.

 

További információ
Rozs Eszter
projekt menedzser
72/507-140, E-mail: rozs@pbkik.hu