Üdvözöljük a

2014-2020 tervezési időszak - a cégek hozzászólását várja a kamara! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

2014-2020 tervezési időszak - a cégek hozzászólását várja a kamara!

Szerző: Rabb Szabolcs | 2013. május 2.

A kamara megkezdte a 2014-2020-as tervezési időszak előkészítését, amelynek egyik fontos eleme a hazai - uniós pályázati rendszer véleményezése, megismerése. Jelenleg a Nemzeti Tervezési Hivatal dolgozik a Gazdaságfejlesztési Programokon, amelyek várhatóan 2014 első negyedévében már pályázati felhívások formájában megjelennek.
Szeretnénk a tervezési munkát segíteni, a vállalkozások számára hasznos és fejlődésüket támogató pályázatok megjelenését elősegíteni.

2013 szeptemberére várhatók konkrét eredmények, ekkor a kamara vendégei lesznek a Tervezési Hivatal szakértői, akik beszámolnak az addigi munkáról, a várható akciótervek tartalmáról és konkrét pályázati kiírásokról, ütemezésről.


A kamara már most várja a jelentkezőket a szakmai fórumra, melyen tanácsadó szervezetként képviselik majd az üzleti közösség érdekeit. A már meglévő konkrét kérdéseket, észrevételeket, véleményeket 2013. május 29-ig várják az INNO (kukac) PBKIK.HU e-mail címen.


Az összegyűjtött, rendszerezett kérdéseket és véleményeket a kamara megküldi a Nemzeti Tervezési Hivatal részére, felkészülési alapot adva számára.