Üdvözöljük a

A Klaszter és kultúra találkozása projekt utolsó hírlevele | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A Klaszter és kultúra találkozása projekt utolsó hírlevele

Szerző: Rozs Eszter | 2014. október 9.

A Klaszter és kultúra találkozása (CMC) projekt kommunikációs csomagjának vezetője Rimini Tartomány által kiadásra került a projekt szeptemberi és egy úttal utolsó hírlevele.

Bár a projekt meghosszabbításra került november végéig, a záró találkozó megrendezésre került Riminiben szeptember 9 és 11 között.

A CMC havonta megjelenő kiadványában ez alkalommal a 2015-ös milánói Expon való megjelenésről olvashatunk, melyen való részvételt a CMC projektvezető szervezete Veneto Régió tette lehetővé.

Az Expon való jelenlét célja, hogy elősegítse a projekt fenntarthatóságát és eredményeinek hasznosítását.

A hírlevél képekben ad hírt a záró konferenciáról, valamint bemutatja Keresenyei János, a KIKK Egyesület és a Kreatív Ipari Klaszter elnökének előadását a turizmusban végbement fogyasztási szokások változásáról.

 

Rimini tartomány emellett képet ad az utolsó munkacsomag „pilot projectjéről”, melynek végcélja, hogy bemutassa a helyi kiválóságokat és elősegítse azok megismerését, felfedezését.

A magyar partnerség is három kísérleti projekttel csatlakozik a fenti feladathoz. A KIKK Egyesület szervezésében és ösztönzésére elindult a Kreatív Ipari Outlet és az Online Pláza - Artshop – Artists need to Die? című - üzleti kezdeményezés, valamint a kamara szervezésében a DesignPécs programsorozat, mely a Design Hét Budapest kísérőrendezvénye és jelentős sikereket könyvelhet el. A DesignPécs október 3 és 12 között várja a látogatókat közel 50 helyszínen.

 

További információ a programokról: www.designpecs.hu, facebook.com/designpecs

Az angol nyelvű hírlevelek és további információ a projektről elérhetők a www.cmc-project.eu weboldalon, valamint a PBKIK honlapján.

Csatolt állományok: