Üdvözöljük a

Ajándék weboldal a Marketing Soul-tól! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ajándék weboldal a Marketing Soul-tól!

Szerző: Rozs Eszter | 2016. november 7.

A kamara önkéntes tagja a Marketing Soul idén karácsonykor is igazán kitesz magáért, hiszen egy 210.000 Ft + áfa értékű weboldallal kíván meglepni egy szerencsés vállalkozást. "A nyereményjátékra a vállalkozók a www.marketingsoul.hu/karacsonyi_ajandek oldalon tudnak jelentkezni, ahol egy név, e-mail cím, telefonszám és cégnév megadásával már részt is vesznek a sorsoláson.” mondta Szalona Szandra a Marketing Soul Kft. ügyvezetője.

"Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a vállalkozások lépést tartsanak a korral. Marketinges cégként kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden Ügyfelünk reprezentatívan élje a mindennapjait, hiszen számos különlegességgel és kiváló szolgáltatással, termékkel állnak a piacon, mégis ha nem megfelelően vagy keveset kommunikálnak magukról, akkor ez mind-mind öncélú. Egy céges szintű weboldal óriási segítséget nyújt abban, hogy egy vállalkozás elérje potenciális célpiacát és új vásárlókat szerezzen, mindezek mellett a meglévő ügyfelekből hűséges, visszatérő ügyfeleket “gyártson”. - mondta Török Gergő Zoltán a Marketing Soul Kft. marketing vezetője.

 

Mit tartalmaz az ajándék?

Az ajándék 210.000 Ft + áfa értékű weboldal egy komplett online megjelenést biztosít. A csomag tartalmazza a mobilbarát grafikai felépítést, az egyedi designt és a teljes egyedi fejlesztést is. 

 

Mit jelent az, hogy egyedi fejlesztés és design?

"Nagyon jó a kérdés!" - mondja Szalona Szandra. "Az ügyfeleink is mindig rákérdeznek erre. A Soul egyik specialitása, hogy egyedi fejlesztésű rendszereket készít, tehát nem dolgozunk ingyenesen, online elérhető tartalomkezelő rendszerekkel (pl.: joomla, drupal, wordpress), hanem az Ügyfél igényeinket mefelelően minden funkció egyedileg kerül fejlesztésre, így teljes mértékben a cég igényeire szabható minden megoldásunk és biztosan nem kell kompromisszumokat kötni. A grafikákra is ugyan ez igaz. Nálunk nem sablonból készül a weboldal. A fejlesztést megelőzően egy 1,5-2 órás konzultáció alkalmával leülünk beszélgetni Ügyfelünkkel, mire van igénye, milyen grafikai megjelenítést preferál. Mutatunk mintákat, skiccelünk, beszélgetünk az elképzeléseiről, a célpiacáról, hiszen a weboldal nem Neki készül. Ezt követően grafikus munkatársaink elkészítik az egyedi webdesignt, amit megküldünk az ügyfél részére és csak ezt követően indul maga a weboldal fejlesztés. Így lehet minden egyedi. Nem hiszünk a dobozos megoldásokban."

 

Miért éri ez meg a Marketing Soulnak?

"Önámítás lenne azt mondani, hogy szeretünk díjmentesen dolgzoni. Egyértelműen ez a felajánlás reklámot biztosít Nekünk, még több vállalkozáshoz juhatunk el, azonban azt is szeretnénk leszögezni, hogy csak az olyan ajándékokat, tartalmakat tartjuk hasznosnak, melyek ténylegesen értékkel bírnak. Ezért gondoltunk egy ajándék weboldalra, hiszen ez ténylegesen érték a vállalkozások számára és bizony még mindig számos olyan cég van, aki nincs fenn a világhálón és ezzel számos potenciális vevőt veszít, mindezek mellett még több olyan vállalkozás van, akinek van weboldala ugyan, azonban már “ezer éves” és nincs frissülő tartalom rajta. Ez szintén ungyan olyan veszélyes!" - mondta Török Gergő Zoltán.

 

Azok is jelentkezhetnek, akiknek van weboldaluk?

"Természetesen igen, hiszen ahogy az előbb említettük nagyon sok vállalkozásnak igen elavult weboldala van. Nyilván, aki egy éve készített weboldalt, az nagy valószínűséggel nem játszik Velünk, viszont akinek ennél idősebb oldala van biztosan felkeresi játékunkat, amit egyébként javaslunk is. A weboldal átadását követően is segítjük a vállalkozást ha elakadna, vagy kérdése lenne, mindezek mellett pedig egyedi adminisztrációs panelünk és ügyfélportálunk is a segítségére siet az ingyenes ügyfélszolgálat mellett. A vállalkozás munkatársai az adminisztráció panel segítségével maguk gondozhatják az elkészült oldalt, amit teljes biztonsággal tehetnek, hiszen az admin panelek “elronthatatlanok”, nem lehet a segítségükkel csúnya formázásokat csinálni. Erre nagyon nagy hangsúlyt fektettünk, mivel veszélyes ha valaki programozói tudás nélkül nyúl egy weboldalhoz, így a felületeink úgy készültek el, hogy bármi is történik minden szépen jelenjen meg az oldalon, ne legyenek elcsúszások stb." - mondta Szalona Szandra.

 

Meddig lehet jelentkezni az ingyenes weboldalért?

"Nyereményjátékunk 2016. december 1-ig tart. Addig lehet jelentkezni a www.marketingsoul.hu/karacsonyi_ajandek weboldalon. A nyertes nevét facebook oldalunkon tesszük közzé december 6-án, Miklós napon." - mondta Török Gergő Zoltán.