Üdvözöljük a

CMC – áprilisi hírlevél | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

CMC – áprilisi hírlevél

Szerző: Sipos-Rozs Eszter | 2014. május 9.

A CMC projekt kommunikációs csomagjának vezetője Rimini Tartomány által kiadásra került a projekt áprilisi hírlevele.

A CMC havonta megjelenő kiadványában a vezető projektpartner Veneto Régió összegezte a Területi Termékmenedzser képzésének eredményeit, illetve mutatta be a frissen képzett 80 új termékmenedzserét, akik a menedzseri és marketinges feladatokat látják el kombinálva, úgy, hogy a leghatékonyabb kreatív ipari termékmenedzsment jöjjön létre, amely egyszerre segíti a gazdaságot és vonzza be a turistákat a régióba.

Az áprilisi hírlevél a köz- és magánszféra együttműködések tekintetében vizsgált esettanulmányokról készült kézikönyv rövid bemutatása mellett, a köz- és magánszféra együttműködéseket, mint kreatív megoldást vizsgálja.

A fentieken túl a kiadvány riportokat mutat be a nagyszebeni projekt partner kreatív ipari és kulturális szempontból releváns szereplőiről, név szerint: Ion Valeriuról az ASTRA múzeum vezetőjéről, Constantin Chiriacról, aki a Stanca Sibiu Nemzeti Színház igazgatója, valamint Stela Matiocról, aki a nagyszebeni városháza kultúráért, sportért és turizmusért felelős osztályát vezeti.

A szeptemberi hírlevél kamaránkat prezentálta, márciusban a Kreatív Ipari Klaszter került ismertetésre, ez alkalommal pedig a Lucian Blaga Egyetemet mutatja be a kiadvány.

Az angol nyelvű hírlevelek és további információ a projektről elérhetők a www.cmc-project.eu weboldalon, valamint a PBKIK honlapján.

Csatolt állományok: