Üdvözöljük a

CMC júniusi hírlevele | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

CMC júniusi hírlevele

Szerző: Sipos-Rozs Eszter | 2014. augusztus 7.

A CMC projekt kommunikációs csomagjának vezetője Rimini Tartomány által kiadásra került a projekt júniusi hírlevele és rövidesen kiadásra kerül a júliusi hírlevél is.

A projekt szempontjából a júliusi hónap a meghatározó, a projektzáró ötödig periódus kezdetét jelenti.

Bár a legtöbb helyen a nyár a pihenést jelenti, a kamara munkatársai keményen dolgoztak a negyedik elszámolási perióduszáráson, valamint a soron következő feladatok menedzselésén.

A CMC havonta megjelenő hírlevelében ez úttal a COSME programról olvashat az érdeklődő, illetve szóba kerülnek a Nagyszebeni Fesztiválok is.

A hírlevél riportokat mutat be az olasz kreatív ipari és kulturális szempontból releváns szereplőkről, név szerint: Francesco Paretiről és Teobaldo Giovanni Rossiról. Előbbi az Eurosportello del Veneto szervezet vezetője, míg utóbbi az Isztriai-Velencei Kereskedelmi Kamara elnöke.

A szeptemberi hírlevél kamaránkat prezentálta, májusban a Maribori Fejlesztési Ügynökség került ismertetésre, ez alkalommal pedig az Unioncamere del Venetot mutatja be a kiadvány.

Az angol nyelvű hírlevelek és további információ a projektről elérhetők a www.cmc-project.eu weboldalon, valamint a PBKIK honlapján.

Csatolt állományok: