Üdvözöljük a

CMC – márciusi hírlevél | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

CMC – márciusi hírlevél

Szerző: Sipos-Rozs Eszter | 2014. március 31.

A CMC projekt kommunikációs csomagjának vezetője Rimini Tartomány által kiadásra került a projekt márciusi hírlevele.

A CMC havonta megjelenő kiadványában a február 26-án megrendezett Formatervezési Klub sikeréről olvasható egy összefoglaló, amely a PPP (public-private partnership) szempontjából szemléltette a kreatív ipari kezdeményezést.

A hírlevél emellett riportokat mutat be a magyar kreatív ipari és kulturális szempontból releváns szereplőkről, név szerint: Dobay Balázsról az Pécsi Orgonamanufaktúra ügyvezetőjéről, Keresnyei Jánosról a KIKK Egyesület elnökéről, valamint Svastits Krisztiánról BC Marketing & Personnel Consulting Kft. ügyvezetőjéről.

A hírlevél fő témája a fentiek mellet a Szlovén partnerek munkacsomagjának végső munkafázisának a PPP témában megjelentetett A köz- és magánszféra közti együttműködések kialakítása a kultúra a turizmus és az ipar összekapcsolásáért Délkelet-Európában gyakorlati kézikönyvnek disszeminálása volt, mely magyar nyelven is megjelenik hamarosan.

A szeptemberi hírlevél kamaránkat prezentálta, februárban Rimini Tartomány került ismertetésre, ez alkalommal pedig a Kreatív Ipari Klasztert mutatja be a kiadvány.

Az angol nyelvű hírlevelek és további információ a projektről elérhetők a www.cmc-project.eu weboldalon, valamint a PBKIK honlapján.

 

Csatolt állományok: