Üdvözöljük a

Design Management & Formatervezési Díj | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Design Management & Formatervezési Díj

Szerző: Sipos-Rozs Eszter | 2014. április 4.

A Formatervezési Tanács kezelésében ismét kiírásra került a Design Management Díj és a Formatervezési Díj. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Osztálya a Formatervezési Klub után, Formatervezési Tanácsadási Napokat hirdet meg, azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a design management fontosságára. Így ajánlja a két országos pályázatot is, melyet a nemzetgazdasági miniszter a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével ír ki.

A Formatervezési Díjat immáron 35. alkalommal hirdetik meg, erre a pályázatra Terv, Termék, Diák és Vizuális kommunikáció témákban pályázni, három évnél nem régebbi, más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát nem sértő alkotással.

További információ.

A Design Management Díjat jelölés alapján lehet elnyerni. Jelölést benyújthat bárki, tehát egy vállalkozás önmagát is ajánlhatja.

A díjra jelölhető minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény, amelynek székhelye Magyarország területén van és az idei felhívást megelőző 5 évben végzett tevékenysége során a design menedzselésének terén példamutató eredményt ért el.

A kamarai felkéri a régió vállalkozásait, hogy adják be jelöléseiket és vegyenek részt a nemzetközi visszhangot keltő díjpályázatban, mely bruttó 1 millió forintos díjazással, fokozott sajtó megjelenési és többszörös kiállítási lehetőséggel jár.

Jelölések beadásának határideje: 2014. április. 14.

További információ és jelölőlap.