Üdvözöljük a

DesignPécs összefoglalása | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

DesignPécs összefoglalása

Szerző: Rozs Eszter | 2016. október 28.

2016-ban a Pécs-baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, Pécs Várossal, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karával és a Kreatív Ipari Klaszterrel közösen harmadszor is megszervezte a DesignPécs eseménysorozatot, mely a Design Hét Budapest hivatalos részeként, 2016. szeptember 23. és október 2. között valósult meg. Dr. Páva Zsolt Pécs Megyei Jogú Város Polgármestere, Dr. Bódis József a PTE Rektora és Dr. Kéri István Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a rendezvénysorozat védnökei voltak idén is.

Ez volt a harmadik DESIGN fókuszú hét Pécsett, melynek végén elmondhatjuk, hogy a program kiemelkedő sikerrel zajlott.

 

A programról számokban:

-          10 nap

-          16 helyszín

-          13 résztvevő programgazda

-          37 együttműködő partner

-          több mint 20 kiállító

-    23 program (látványműhelyek, műhelylátogatások; előadások; workshopok; kerekasztal beszélgetések; divatbemutató; kitelepült stúdió)

-          18 előadó

-          27 sajtómegjelenés

 

Fontosnak tartjuk, hogy a programsorozat végén a résztvevők megfogalmazzák és eljuttassák hozzánk őszinte véleményeiket és tapasztalataikat, javaslataikat, melyet előre is nagyon köszönünk.

 

 

Facebook.com/designpecs oldalon található fotók, forrás megjelenítéssel használhatók! A designpecs.hu web oldalon megtalálja a rendezvényhez kapcsolódó Fotótárat és videótárat.