Üdvözöljük a

Díjmentes a kamarai pályázat- és rendezvényfigyelő rendszer | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Díjmentes a kamarai pályázat- és rendezvényfigyelő rendszer

Szerző: Hamar László | 2014. május 22.

Kevés vállalkozás tudja, hogy a rendezett kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozások díjmentesen vehetik igénybe a Kamarai Pályázat- és Rendezvényfigyelő Rendszert.

Ez a szolgáltatás elektronikus formában értesíti az ügyfeleket arról, ha új pályázat jelenik meg, vagy kamarai rendezvényt, képzést tartanak az ügyfél által megjelölt témakörökben. A rendszer három különböző területről: a Közbeszerzési Értesítő, és több egyéb elektronikusan elérhető felületről gyűjti az adatokat, melyeket rendszerezett formában, az alapinformációkat megjelenítve tesz elérhetővé. Ugyanakkor a teljes dokumentum letöltésére is megvan a lehetőség. A felület átlátható, kezelése egyszerű, lehetőség van egyszeri keresésre, továbbá rendszeres értesítésre hírlevél formájában.

 

Ha megtalálta azt a pályázatot, amely érdekli és már csak pályázatíró illetve tanácsadó cégre van szüksége, keresse kamaránk innovációs osztályát. Önkéntes tagjaink közül tudunk figyelmébe ajánlani olyan vállalkozást, mely megfelelő referenciákkal rendezkezik, és végigkíséri Önt a pályázat teljes élettartama során.

Ajánlott pályázatíróinkat megtalálja ezen az oldalon.