Üdvözöljük a

Elindult a Tüke Online Piac - Ismét felélénkül a pécsi designer élet! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elindult a Tüke Online Piac - Ismét felélénkül a pécsi designer élet!

Szerző: Rozs Eszter | 2016. augusztus 2.

Hosszas előkészületek után ismét egy új közösségi kezdeményezés látott napvilágot. Két fiatal - akik nem mellékesen a kamara önkéntes tagjának, a Marketing Soul Kft.-nek a tulajdonosai -  úgy döntöttek, hogy a baranyai alkotókban, kézművesekben rejlő értékeket meg kell mutatni a világnak. A Tüke Online Piac alapötletét az adta, hogy számos pécsi, pécs környéki, baranyai alkotóművész, designer, kézműves és úgy egyébként megannyi kreatív művész tesz le valami igazán különlegeset az asztalra, azonban ezt csak kis részben ismerik a nem baranyaiak, vagy a baranyaiak egyaránt. 

 

A közösségi kezdeményezés azt hivatott elérni, hogy megismertesse munkásságukat, a kézműves termékek hozzáadott értékeit az emberekkel és, hogy hozzásegítse őket egy olyan határok nélküli piactérhez, ami kifejezetten nekik készült, róluk szól. A Tüke Online Piac értelmezésében a kézműves termék egy olyan produktum, melyet egy ember, mitöbb művész saját kezűleg, saját elképzelése alapján valósít meg, olyan magas szintű minőségi irányelvek mentén, mely elvárható minden egyes elkészített darab esetén.

"A kézművesség, mint olyan igazán elcsépelt és napjainkban sokat emlegetett kifejezés. A pejoratív tartalom az egyre elterjedtebb használat miatt jelentkezik, hiszen minden kézzel készült termékre valahogy ez a ragadványszó került feltűzésre a tartalomtól és minőségtől teljesen függetlenül.”  vallják  Szalona Szandra és Török Gergő Zoltán a Tüke Online Piac alapítói. Hozzátették, azon dolgoznak, hogy a piac egy olyan online, közösségi színtérré avanzsáljon, ahol a minőség találkozik a kézművességgel és ezek ötvözete pedig elnyeri az érdeklődők figyelmét és vásárlási kedvét.

A Piacra kizárólag minőségi termékek kerülhetnek be. Éppen ezért a napokban elindították a beszállítói regisztrációt, ahol helyi termelők és alkotók jelentkezését várják. A részletekért érdemes ellátogatni a tukeonlinepiac.hu oldalra. Azt gondoljuk, hogy érdemes odafigyelnünk egy-egy ilyen igazán nemes megmozdulásra.

A Tüke Online Piacról bővebb információ a +36304317494-es telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@tukeonlinepiac.hu e-mail címen kérhető.