Üdvözöljük a

Enterprise+ Losleger megvalósítása | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Enterprise+ Losleger megvalósítása

Szerző: Rozs Eszter | 2015. november 11.

A szeptemberi  Enterprise+ szakértői képzést követően a kamara, a Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskola, valamint a Szent Mór Iskolaközpont együttműködésével megrendezi a  Losleger program lebonyolítását, mely keretében a képzett tehetségkutatók gazdasági beállítottságú tanulók vállalkozói kompetenciáit vizsgálják majd egy a német projektpartnerek által kifejlesztett felméréssel.

A Losleger program végrehajtását december első hetében tervezi megtartani a partnerség, a Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskolában.

A két partneriskola hallgatói vegyescsoportokban fognak dolgozni üzleti terveiken, melyekkel bemutatkozhatnak a adnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskola év végi üzleti vásárán.

A kamara munkatársai a moderátori szerepet fogják ellátni, de a sikeres kivitelezéshez 10 megfigyelőnek kell részt vennie a programon, akik delegálása jelenleg is folyamatban van.

 

Az program célja, hogy létrehozzuk egy nemzetközi, közös és működő gyakorlatot a vállalkozói kompetenciák fejlesztésére, mely alkalmazható lesz valamennyi országban az önálló vállalkozás alapítás területén.

 

Az Enterprise+ projekt finanszírozása az Európai Bizottság támogatásával valósul meg. Jelen közlemény tartalmáért kizárólag a szerző tartozik felelősséggel; a Bizottság nem áll jót a benne foglaltak felhasználásáért.

 

Az Indító – a vállalkozói tehetség profilvizsgálata projekt a hamburgi Joachim Herz alapítvány anyagi támogatásával valósult meg.

Kapcsolódó anyagok: