Üdvözöljük a

EVLIA – Partnertalálkozó Athénban | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

EVLIA – Partnertalálkozó Athénban

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2014. június 18.

A görög fővárosban került sor a projekt legutóbbi találkozójára, mely sok fontos kérdés tisztázását célozta meg.

 

 

 

A megbeszélések a projektben kidolgozott módszertan gyakorlatban való alkalmazása köré összpontosultak. Az úgynevezett „pilot action”-ket képzett szakértők hajtják majd végre a partnerországokban. Ezen operátorok képzése a nyár folyamán zajlik majd hagyományos előadások és online tréning keretében, majd szeptembertől ezek a szakemberek végzik majd el országonként öt KKV és egy klaszter elemzését, illetve segítik őket forráshoz jutni a szellemi eszközeik értékét alapul véve.

 

A projekt a South-East Europe program keretében valósul meg, melynek irányító szervezete fotópályázatot hirdetett, melyen az EVLIA csapata is részt vett: a három fotó közül egy kamarai tagunk, a CR Hungary Kft. alkotása, míg a másik kettő Keresnyei Vince Velencében a projekt konferenciáján készült felvétele. A képekre bárki szavazhat július 4-ég a projekt weboldalán: http://www.southeast-europe.net/hu/.

 

A projekt a Dél-Kelet Európai Transznacionális Együttműködési Program keretében az EU Társfinanszírozásával valósul meg.